Mi az az illuminati?
aki szerint mindez tévhit, nem létező dolog, akkor ajánlom figyelmébe ezt a 16 részes videót... http://www.youtube.com/watch?v=HpzQ9Ll_JLk&feature=BFa&list=..
ha még most sem hiszi el az illető, h ez igaz, akkor itt egy link, magyarázza el nekem, mire kellett nekik az a rengeteg arany... ;):)
nem véletlen öltek meg több embert (kennedy és társai...)
jó szórakozást, gondoljátok át az életeteket! hol nőttetek fel, hol dolgoztok, minek és kiknek dolgoztok... mindannyian benne vagyunk ebbe a gépezetbe, de nem teszónk ellene...
Ez a cikk mindent elmond es megmagyaraz. Semmit nem kell hozzatenni.
Engem kivert a viz miutan elolvastam :-(
Az illuminátus rend (latin illuminati „a megvilágosodottak“) titkos társaságát 1776. május 1-jén Adam Weishaupt, ingolstadti filozófus, az egyházjog professzora alapította, melyet rövid működés után Bajorországban 1785-ben végleg betiltották és azóta a szervezet nem működött hivatalosan.
Célja az volt, hogy a felvilágosodás és az erkölcsi fejlődés révén az emberek feletti uralmat feleslegessé tegye. Tagjai erkölcsi fejlődését szigorúan ellenőrizte és ennek alapján juttatta őket a rend magasabb fokozataiba. A kezdetben csak pár tagot számláló, inkább olvasókörre hasonlító szervezet Adolf Knigge belépésével komoly reformokon ment át. Tagjai a szabadkőműves páholyokba is beléptek, illetve onnan vettek fel erre érdemesnek tartott szabadkőműveseket. Létszáma fénykorában mintegy kétezer fő volt. Működése csúcsán a Német-római Birodalom 70 különböző városában és Svájcban volt bizonyíthatóan jelen. Magyarországon is bekerültek a rendhez tartozók az államigazgatás egyes vezető beosztásaiba,f [1] de az illuminátus rend nálunk – feltehetően – nem alapított páholyt, hisz működésükről egyedül Martinovics Ignác fantáziája vizionáltf [2]. A rend végső célját, a forradalom nélküli hatalomátvételt és az állam működésének új alapokra helyezését nem tudta megvalósítani.
Egyházi nyomásra a védekező rendi államhatalom korlátozó, majd működését beszüntető rendelkezéseket hozott. A német városokban a szervezet felszámolása egyértelműen sikeres volt. A bajorországi betiltást követően Johann Bode Weimarban még tett egy kísérletet a rend életben tartására, de a kedvezőtlen körülmények és halála (1793) végleg lezárta a további működést. Mégis a rend állítólagos továbbélése és vélelmezett ténykedése körül számos mítosz és összeesküvés-elmélet alakult ki. Ezekhez kapcsolható a francia forradalom kirobbantásának mitikus vádja, mely szerint illuminátusok álltak volna a háttérben. Bizonyítékokat nélkülöző, de virulens tévhit, hogy az illuminátusok szervezetei titokban tovább éltek és ma a pénzarisztokrácia révén világuralomra törekszenek és az emberiség szenvedéseit is ők okozták, illetve okozzák ma is.
A világ legrosszabb filmje. Itt a link hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=h5FgCMasDww#t=23
A Dancsó Péter féle paródia: http://www.youtube.com/watch?v=jl9Cd2bWVgY
Kedves utolsó
Én is elgondolkoztam ezen, és szerintem a mérhetetlen gőgjükből és arroganciájukból fakad. Mintha azzal is kérkednének, hogy a szemünk előtt zajlik minden, mégsem vesszük észre. Ezen felül a szimbólumok zöme az okkultizmusban szimbolizál valamit.
Ezek nem átlagemberek, hagyták, hogy a Sátán teljesen megfertőzze az elméjüket. Csakis a kereszténység szemüvegén keresztül nézve lehet megérteni indítékaikat.
Kedves mindenki!
Nem mondom, hogy nem létezik ilyen és azt sem, hogy létezik. Nincs olyan hatalmam, amivel bele látok a világon mindenbe, de az tény, hogy sokmindent bele lehet magyarázni a dolgokba és az emberek hajlamosak elhinni csakmert valakik alá támasztják értelmesnek tűnő magyarázattal... pl: amikor a vodafonos reklámokbol csináltak ilyen videót és hirtelen most az ugrik be nekem mikor Balázs megy motoron és lefényképezi magát előlapi kamerával és villan a vaku... a video készítői ezzel azt magyarázzak be, hogy az előlapi kamera használatakor nem villan a vaku és ez lucifert a fényhozót jelképezi mivel a videoban villan és Balázs közelít ismétlem nem mondom hogy ez nem igyvan mert természetesen ezt is jelképezheti de szerintem a villanás a fénykép készítésének a pillanatát jelképezi mivel szemből látjuk valahogy jelezni kelett a fényképezést. Tehát mindenbe bele lehet magyarázni mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!