Milyen fura dolgot láttál mostanában, amin nagyon de nagyon meglepődni ígérkeztél?
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 17:48
1/27 anonim válasza:
Meglepődni ígérkezni nem sikerült még.
Mit jelent?
2/27 anonim válasza:
Ezen a kérdésen kivül semmit, ellenben amit nekem/nekünk küldtek az már a feladónál landolt, amint kiderült:D
3/27 anonim válasza:
Nem feltétlenül mostanában,de egy pár éve látok néha az éjszakai égbolton csillagokat,amik cikk-cakk alakban mozognak.és testvéremnek mutattam,ő is látta.
4/27 A kérdező kommentje:
Akkor az már nem tréfa dolog!
2023. jún. 12. 18:25
5/27 anonim válasza:
Azok nem csillagok hanem műholdak.
Nincs mit.
7/27 anonim válasza:
Az furának számít ha tesóm egyik versenytársa (akibe én amúgy szerelmes vagyok) mindig mondja hogy nem járna olyan lánnyal aki azt sportolja amit mi, de engem mindig megöleli, néha még is puszil, meg olyanokat mond hogy szeretlek, imádlak, te vagy életem értelme, aztán 5 perc múlva közli hogy nem jönne össze olyannal aki ugyanazt sportolja mint mi
8/27 anonim válasza:
Nem tudom, hogy számomra mi lehetne fura.
9/27 anonim válasza:
#5 : Én is azt mondtam a többieknek,hogy az műhold lehet,de azt mondták,a műholdak nem mozognak úgy.
10/27 anonim válasza:
Mostohanagymamámat, mindössze fehérneműben.
Amég élek nem fogom elfelejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!