Melyik oldalon foglalsz helyet ebben a kategóriában?
Én abszolút racionalista vagyok, de nyitott. Illetve az ezo dolgokat is úgy kezelem, hogy van köztük sok olyan dolog, ami racionálisan magyarázható, max azért tekintik "ezo"-nak, mert kevés ismerettel rendelkezünk róluk.
Ilyen pl a horoszkóp. Én hiszek racionálisan abban, hogy személyiségünkre hatással vannak azok az energiamezők, amik a csillagok, bolygók között vannak az adott időszakokban. Aztán pl hiszek a vonzás törvényében is, mert sok tapasztalatom van vele kapcsolatban. De ezeket én úgy fogadom el, hogy hiszem, hogy racionális magyarázatuk van.
Mint ahogy szintén racionálisan nem tartom kizártnak sem a földön kívüli élet, sem pedig a szellemvilág vagy a reinkarnáció kérdését, hiszen megalapozottan eddig cáfolni sem lehetett egyiket sem.
Ugyanakkor nem eszem meg nagy kanállal őket. Az a véleményem, hogy nem ismerjük még eléggé e területeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!