1/9 anonim válasza:
Ha fejen állsz akkor több cshi jut oda, így jobban megy majd a gondolatolvasás is
2/9 anonim válasza:
A csenddel verés ideje alatt, és a "Mi bajod? Semmi" emberekkel, és a távkapcsolatokban, esetleg még nyaralások alatt.
3/9 anonim válasza:
Azonkívül az elfoglalt fönökökkel is lehet, akinek 1 perce van elmondani amit 1 órában kellett volna.
4/9 anonim válasza:
Nem vagy elég átok alatt már? Kell még több?
5/9 anonim válasza:
Mi bajod?semmi..
Csendelverés..tàvkapcsolat..jó radar..
Dualpar ut alatt jól fejlődnek ha az ember befelé figyel..
Élet iskolàja sok buktatokkal..
Amikor probàlsz felejteni de nem tudsz mert huz mint egy màgnes..de utàlnod kellene mert bànt ellök posztolgat..nàlam tuti a fàjdalom inditott el..lehet belehalok de màr nem is érdekel..lehet az anygyali szàmos àlmom 618 az juni 18is vagy meghalok vagy eskü lesz :)
Halgassak a megérzéseimre..
6/9 anonim válasza:
"Szomorú szívemnek fáj a szerelem
Elhamvadt a tűz, de én megégtem
Bűvöletet játsztál szívemmel
Ó, én bolond hogy hihettem el?"
Na az ilyen traumàk fejlesztik a gondolatolvasàst..
7/9 anonim válasza:
Meg kell kérni a másik embert, h gondoljon olyanokra amire te is szoktál, pl a kecskével folytatott erotikára, és akkor könnyebben tudod majd kitalálni
8/9 anonim válasza:
Gyakorlassal. Van 1 egyszeru gyakorlat: beszelgetes kozben megprobalod kitalalni h a masik mire gondol. Ezt csinalom kb 30 eve. Nagyon profi vagyok mostanra.
9/9 anonim válasza:
Beszélgetés alatt is jó, de abban benne van a kikövetkeztetés is (pl hangszínből, arckifejezésekből, kisugárzásból), nemcsak a gondolatolvasás. Amúgy távkapcsolatban se csak a gondolatolvasás van benne hanem a ráhangolódás arra minek kell történni, mi fog történni, mi van benne az erőben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!