Valaki tud mesélni a gondolatolvasásról, hogy működik?
Figyelt kérdés
Nem az érdekel, hogy létezik vagy sem. Arra vagyok kíváncsi aki már tapasztalt hasonlót, hogy működik részletesen?2021. nov. 13. 09:28
1/9 anonim válasza:
Értem, hogy nem arra vagy kivancsi, h letezik-e vagy sem, de ha nem letezik hogyan mesépne bárki is a tapasztalatairól?
2/9 A kérdező kommentje:
Na pont az ilyet akarom kerülni. Ha nem hiszel benne ne is szólj hozzá.
2021. nov. 13. 09:37
3/9 anonim válasza:
Akkor legközelebb próbáld az ezo kategóriába kiírni a kérdést.
4/9 anonim válasza:
Ez nem hit kérdése, tudomány. Már létezik. Bár a legtöbb ember esetében nem működne, mert nincs agyuk, ezáltal gondolataik sincsenek, max. az ösztöneiket lehet feltérképezni.
5/9 anonim válasza:
Ez nem hit kérdése, tudomány. Nem létezik.
6/9 Grimfox válasza:
Sajnos csak spontán telepátiával van tapasztalatom két ember között, ezért nem tudom, pontosan hogy működik. Általában véletlenszerűen jelentkezik, amikor valamilyen felfokozottabb hangulatban vagyok, vagy vagyunk mindketten. A felfokozott hangulat lehet pozitív, például vidámság, vagy negatív, például nagyon erős stressz. Én ilyen helyzetekben tapasztaltam spontán telepátiát más emberekkel.
7/9 Tudi333 válasza:
Mire gondolsz igazából, mit értesz azalatt, hogy hogy működik? Technikát? Elvet? Mit?
8/9 anonim válasza:
Eddig, 2x Tapasztaltam életemben 2 különböző idegen emberrel. Ugyanúgy hallottam a "hangját" csak sokkal mélyebb hangszínen mint az eredeti, mintha víz alatt mondta volna. Nem arról beszélek amikor "azt érzed hogy azt gondolta" hanem konkrétan hallod a gondolatait, mintha hangosan kimondta volna. Ez teljesen valós dolog.
9/9 A kérdező kommentje:
7esnek. Bármire kíváncsi vagyok amit csak tudni lehet róla.
2021. nov. 13. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!