Melyik reiki ágazatot képviseli Villás Béla, ő kinél volt a beavatáson?
#15. Nem vagyok Gyuri.
"Csodálatos, hogy lesz0pjátok egymást a kérdezővel, -ami gondolom szintén te vagy- de ez számomra nagyon szomorú dolog."
Nem tettünk olyat egymással, amit írtál.
Kedves ...Testvérem!
Még mindig nem adtál arra a szerintem nagyon is fontos kérdésre választ, hogy vajon téged miért is foglalkoztat az itt elhangzottak vitatása? Te a buszmegállóban is odamész két beszélgető emberhez, amikor éppen beszélgetni kezdenek? És amikor a számodra felfoghatatlan és ezáltal emészthetetlen téma kerül szóba, akkor közlöd a beszélgetőkkel, hogy ilyen téma nincs is? Hogy csak azért beszélgetnek egymással, hogy téged bosszantsanak? Szerintem ez rendkívül muris, egy darabig nem is értettem, hogy mire megy ki a gondolatmeneted, de úgy tűnik, hogy rosszabb ennek az oka, mint azt korábban gondoltam...
De hálás vagyok neked, hogy most gyakorolhatom a keresztényi szeretetemet! Köszönöm!
Köszönöm, hogy gyakorolhatom a megértést!
- megértettem, hogy ezt komolyan gondolod és ez neked fontos!
Köszönöm, hogy gyakorolhatom a megbocsátást!
- megbocsájtom magamnak, hogy bármi negatív gondolatom született veled kapcsolatban!
És végül köszönöm, hogy gyakorolhatom az elengedést!
- megbocsájtom neked is mindazt ami értetlenül jelent meg bennem általad és elengedlek az utadon! Jó utat!
Szerintem ránk már neked sincsen szükséged, így folytathatjuk a megkezdett beszélgetést a kérdezővel.
Szia!
rajtad sajna már nem segíthet semmilyen válasz :-(
sajnos a hozzád hasonló értetlenkedők miatt siklanak félre fontosabb témák, ez a szellemi színvonal titeket még nagyon sokáig fog rabságban tartani és a ti legnagyobb problémátok az lesz, hogy szőrszálat találtatok a "barnamaciban" előbb utóbb talán észreveszitek, hogy az ajtóra felírt 00 az iskolában nem a nulladik osztályt jelenti...az pedig, hogy egy pisilő kisfiú vagy egy kislány is ácsorog esetleg szimbolikaként a két nulla mellett, amúgy sem jelentett számotokra semmit, vagy csak éppen annyit, hogy nem leszel egyedül... és valóban! Még túl sokan vagytok! De most már legalább tudod, hogy az az ajtó nem a "tudás fájának a gyümölcsét" rejti...
Ohh....a fény küldötte lemondot rólam?! Ez szomorú... :(
Annyira átlátszóan szánalmas, ahogy a negédeskedő stílusoddal mímelni próbálod a pozitivitást, de közben kiérződik belőled az önmagukat szolgáló ösvényen járók szaga.
Bizony, nem adod fel...a gonosznak ez a tulajdonsága....fontos, hogy az általad képviselt semmi nyerjen, mi? :)
De legalább felhagytál az alakoskodással, hogy eljátszad a kedves, elfogadót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!