Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Melyik reiki ágazatot képvisel...

Melyik reiki ágazatot képviseli Villás Béla, ő kinél volt a beavatáson?

Figyelt kérdés

2023. máj. 6. 09:57
1 2 3 4
 11/33 Gyuri Gyuri ***** válasza:
75%

A kérdésedre én sem tudom a választ, annyit viszont hozzáfűznék, hogy nagyon is valós a tudás, nagyon is valós amiről beszélgetünk, a forrása pedig ennek a tudásnak nyilván valahol kereshető, nyilván a Béla is tanulta valakitől, szerintem érdemes az ő tanítását befogadni, mert egészen egyszerűen működik! Szerintem megkérdezheted őt magát valamelyik előadásán a kérdések közben...

Akit pedig ez nem érdekel, azoknak is működik, tehát nem attól függ hogy elhiszi valaki vagy sem, hiszen a láthatatlan világ attól hogy láthatatlan, még nagyon is valós... persze sokkal egyszerűbb csak azzal foglalkozni ami látható, sokkal kevesebb megértésre van szükség a kézzel fogható valóság megtapasztalására...

Sajnos az orvostudomány is a gyógyszerlobbi nyomására a háttérbe szorítja azokat az akár több ezer éves praktikákat, amiket jobb híjján még az elmúlt évszázadokban is sikeresen gyógyításra használtak és a hülyeség határtalanságára jellemző, hogy mára sikerült azt a generációt kinevelni, akik számára a műanyag gyógyszerek jelentik a gyógyulás felé vezető kizárólagos utat, ami szinte soha nem az okokra hat, hanem a tünetet kezeli. És ezt a tüneti kezelést hívják ma gyógyításnak, a tünetek elmúlását padig gyógyulásnak vélik. Sajnálom azokat az önmagukat lekorlátozó elméket, akik képtelenek ennek a dogmatikusan belénk sulykolt virtuális árnyékvilág egyre betegebb, egyre hisztisebb egyre értéktelenebb ködéből még segítő szándékkal sem kiszabadulni, akik a "minél rosszabb, annál jobb" elv alapján inkább másokat taszítanak vagy rántanak maguk mellé a mélybe, mert mennyivel jobb többen a sárban fetrengeni, mint hogy inkább megpróbálnék kimászni belőle... de úgy látom, vannak dolgok, amiken nem lehet segíteni, vannak elcsúszott, félreértelmezett leszületések, vannak olyan energiák, amiket önmagunkban leküzdhetnénk, de sokkal egyszerűbb egy csordában együtt bégetni - ahelyett - hogy feltennék azt a szerintem minden gondolkodó által egyik elsőként megfogalmazható kérdést, hogy vajon mi lehet az élet értelme?

És akik zsigerből élik úgy az életüket hogy "semmi", nos rajtuk még a gyógyszeripar műanyag megoldásai sem fognak segíteni...

2023. máj. 11. 13:48
 12/33 anonim ***** válasza:
47%

#11. Igen, tudom, hogy nem mindenki tudja a választ, de a jóindulatú és a rosszindulatú hozzászólásokat meg lehet különböztetni.

Gyuri, köszönöm szépen, hogy te jóindulatú vagy.

Jóisten áldjon! 🙏🤗🙋‍♀️☀️

2023. máj. 16. 13:22
 13/33 A kérdező kommentje:

Ilyen a karmám? :/

Mindenkinek szeretetet, áldást, békességet kívánok, aki hozzászólt a kérdéshez! (⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠) ⊂⁠(⁠◉⁠‿⁠◉⁠)⁠つ

2023. máj. 16. 13:55
 14/33 Gyuri Gyuri ***** válasza:
47%

Kedves Kérdező!

jó válasz csakis jó kérdésre érkezhet!

Te feltetted a teljesen világos kérdésedet és nyilván mindenkiben megszülethet valamilyen válasz, bár sokakban nem a megfelelő... számukra még sok tanulnivaló maradt, remélhetőleg elindulnak egy megértési folyamatban, előbb-utóbb rájönnek, hogy ők miért is vannak itt, vajon miért születtek éppen most és éppen ide. Legkésőbb a hazatérés pillanatában (halálnak nevezik sokan)világosodnak meg és akkor döbbennek rá, hogy elkurtafarkúzták az életüket. De még akkor sem késő, mert a "megvilágosodás" bekövetkezhet bármikor - persze ezt inkább egy halvány megértésnek nevezném, de mint említettem - soha sem késő! És számunkra pedig annyi konzekvenciát megenged, hogy egyértelműen láthatóvá válik, hogy a Létezés (az Univerzum) a leszületéseket nagyon is támogatja még azok számára is, akik képtelenek bizonyos elemi minimumot megérteni, ezért jön nagyon sokaknál egy hatalmas pofon szembe. Számukra a legfontosabb gyógyír a "megértés" - hálával tartozni minden tanító pillanatnak és felébredni ebből az állati sorba taszított állapotból! Tehát megértés, megértés megértés - mindig mindent! Ezután a megbocsátás és az elengedés és nem ítélek meg senkit és semmit! És nem kötöm magamat semmilyen szituációhoz!

Legyen szép Napod! üdv Gyuri

2023. máj. 19. 11:36
 15/33 anonim ***** válasza:
30%

Gyuri Gyuri

A helyes válasz az lett volna, ha nem írsz semmit, hiszen nem tudod a választ.

Csodálatos, hogy lesz0pjátok egymást a kérdezővel, -ami gondolom szintén te vagy- de ez számomra nagyon szomorú dolog.

Remélem két inkarnáció között elgondolkozol ezeken.

2023. máj. 19. 11:56
 16/33 Gyuri Gyuri ***** válasza:
24%

Kedves "Egy a sok Megvilágosodás előtt állók közül"!

Maximálisan egyetértve veled, szívesen olvastam volna egy kielégítő választ a trollok öntelt és beképzelt mindent megengedő hülyesége helyett, szívesen olvastam volna azt a kritikát amit nem nekem szánsz, hanem az agyi tevékenységüket ki tudja mire használó észlények tájékoztatására, hogy ne itt ürítsék ki a szellemi ürüléküket!

Én tudom, hogy te sem véletlenül olvasod ezeket az írásokat és azt is tudom, hogy rendkívül kíváncsian figyeled, hogy hová tudsz valamilyen "magasztos" gondolatot bepöttyinteni...

...rossz hírem van a számodra: fordult a kocka! Persze sokak számára ez még nem a gödör alja, de vannak, akik anélkül is keresik a válaszokat, hogy egyáltalán bele kellene lépniük bármilyen pocsolyába. Előtted is nyitva az ajtó, bármikor beléphetsz a keresők előszobájába! Én tudom, hogy te egy jobb sorsra érdemes gondolkodó is lehetnél és azt az energiát hasznosíthatnád jobban is, ami most sajnos a pöcegödörbe kerül...

üdv

2023. máj. 19. 12:40
 17/33 anonim ***** válasza:
29%
Gyuri Gyuri....már megint csak koptatod a billentyűt, és megint nincs semmi mondanivalód...hová vezet ez?!? Nem a fénybe, ha tippelnem kellene...
2023. máj. 19. 12:42
 18/33 Gyuri Gyuri ***** válasza:
75%
Szerencsére nem kell nekünk egyetérteni semmiben, hiszen te is kaptál szabad akaratot! Távol álljon tőlem, hogy azt érezd, hogy befolyásolni szeretnélek, hogy az általad választott útról eltérítselek. Neked is van lelked, valahogy biztosan kijössz a testeddel is, talán csak a mások másképpen gondolkodásával akad problémád, de ezt megoldja majd az Élet... a Létezés... az Univerzum...
2023. máj. 19. 12:53
 19/33 anonim ***** válasza:
36%
Tuti troll vagy :D
2023. máj. 19. 12:53
 20/33 Gyuri Gyuri ***** válasza:
100%

most erre mit lehet válaszolni?

- talán olvasd el újra, amiket írtam...

2023. máj. 19. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!