A tetoválás egy újabb vegyi anyag kísérlet?
Gondoljatok bele, voltak próbálkozások a chemtraillel, de kilométeres magasságból szórás nem volt hatékony, de most itt a fejlesztés: tetoválás!
Mekkora ötlet már közvetlenül az emberi bőrbe juttatni a mérget!
És még fizetnek is érte a tömegek! Brutálisan hatékonyan letarolnak minket.
Miért lenne méreg??
Nekem már 35 éve van és nem haltam meg, sőt...
Direkt megnéztem most mert nem emlékeztem, egy éven belül nem lehet vért adni tetko után
Meg később mri vizsgálatnál okozhat gondot
Számomra akkor is kicsit bizarr hogy “ellenségnek” tekinti a szervezet és ezért marad meg a bőrben a festék
Látványban férfiakon számomra teljesen okés, viszont nőkön a nagy tetkók valami ritka förtelmes, undorító, közönséges látvány :D
Mikor az anyámnak lett egy pici mérges is voltam rá mert aggódtam hogy majd lesz belőle valami baja.
Én úgy általában a tetoválásokkal nem vagyok jóban. Sem férfiakon, sem nőkön. A mi kultúránknak nem igazán része, és a többség divatból tetováltat, nem valami olyasmit, aminek tényleg lenne számára jelentősége. Lehet hogy maradi vagyok.
Gondolom a fokozott immunreakció miatt nem lehet vért adni. Meg a festékben lévő vas-oxid miatt, ami valamennyire biztosan bekerül a vérbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!