Gabeszon kérdése:
Csak én érzem, hogy mostanában minden olyan furcsa lett? Szokatlan energiák, rendkívül hosszantartó mélypontok, feszültségek… mintha minden nap egy filmben lennék. Van így más is vagy kezdek bedilizni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 20:16
A kérdező szavazást indított:
Igen, én is pontosan ezt érzem!
Valószínű, hogy veled van valami mert én nem érzem.
Én pontosan úgy érzem magam ahogy régebben.
32 szavazat
1/17 anonim válasza:
Én már kezdek bedilizni elég régóta, de most különösen mélyponton vagyok, s a legrosszabb, nincs, aki meghallgasson. Nem idegenre értem, családra, barátokra. Most mindenki semmibe vesz.
2/17 A kérdező kommentje:
Van valami konkrét dolog ami ezt kiváltotta vagy egyszerűen csak van az az egyre mélyülő mélypont? Van valami amit ha kívánhatnál akkor esetleg segítene kimászni?
2023. ápr. 2. 20:42
3/17 anonim válasza:
Valami zajlik világszinten most, ez biztos, csak nem annyira ahogy sokan azt mondják. A legszebb az egészben, hogy az egész életben szinte bábuk vagyunk, amíg nem látunk át a játszmákon.
4/17 anonim válasza:
Igen, csak te kezdesz bedilizni, drága kérdező.
5/17 Grimfox válasza:
Valami egyértelműen történik, de nem most kezdődött. Mostanra gyűlt össze a feszültség annyira, hogy egészen sokan észrevegyék, nem csak azok, akik különösen érzékenyek rá. Nagyjából az is biztos, hogy ez egy ember által generált jelenség.
6/17 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, konkrét dolog nincs, ami kiváltotta volna, de egyre nő bennem a feszültség. Olyan dolgokat kívánnék, amiket 100 dzsinn sem tudna teljesíteni, pedig nem nagy dolgok, csak épp lehetetlenek.
7/17 anonim válasza:
Pont ma gondolkodtam el ezen. : D
És mi lenne ha erre az időszakra lehetőségként tekintenénk az elmélyülésre és fejlődésre?
8/17 Grimfox válasza:
Pont az elmélyülést, és a szellemi előrehaladást akadályozza ez az időszak szerintem. A felszínen tart, szétszórja a figyelmet, állandó stresszt gyakorol az emberekre. Persze ez nem azt jelenti, hogy most nem lehet elmélyülni, csak azt, hogy ebben az időszakban nehezebb, mint az ezt megelőző időszakokban.
9/17 anonim válasza:
Mintha én irtam volna, bár nekem megvan hogy mióta sűrűsödtek be a szürreális események. A vírus óta. Azóta nem is emlékszem az időre, olyan mintha 2 hónapja lett volna 2020 eleje.
De ezt én a személyes szerencsétlenségemnek tudtam be, mivel olyan dolgokat tett velem a vírus, ami bem történhet meg az életben, csak egy filmben.
Nem gondoltam hogy más is érez így és borzalom hogy mennyi spiritualitással foglalkozó ember, oldal, cikk van a neten de senki nem tud semmit mondani erre.
Nekem azóta megváltozott a világképem és már nem merek menni sehova
10/17 Grimfox válasza:
Pedig ez a tömörülő időszak már legalább 30-40 éves, és a kezdete még ennél is régebbi. Ez alatt rengeteg katalizátor volt, kicsi, személyes, és világméretű is. A covid a világméretű kategória. Sokak életét változtatta meg rossz irányba. De gyanús, hogy már a hidegháború is ehhez a korhoz tartozott. Szándékos polarizálás, bizonytalanság, feszültség, világméretben. Ugyanezt tette a covid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!