Tényleg én fogok meghalni, azért, hogy ő tanuljon belőle? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ma voltam egy ayurvédikus gyógyítónál (látó is) és azt mondta, hogy a párom bár szeret, de két végéről égeti a gyertyát. Ezzel sajnos én is tisztában vagyok, de azt is mondta, hogy én vagyok a párom tanítója és, ha nem változtat a viselkedésén, akkor én fogok meghalni, mert csak ebből tanul. Egyszer már kerültem életveszélyes állapotba, amit akkor a párom nem vett komolyan, "nem tanult belőle". A gyógyító szerint első figyelmeztetés a betegség, második az életveszélyes állapot, a harmadik pedig már a halál.2023. márc. 31. 18:34
1/10 anonim válasza:
És ezt a marhaságot Te elhitted?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán akarom elhinni, de már ő a második, aki ezt mondja.
2023. márc. 31. 18:58
3/10 anonim válasza:
Ne hülyéket kérdezz! Normális ember nem mond ilyeneket! Te meg be higyj el minden hülyeséget
4/10 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem őket, maguktól mondták. Meg azt is, hogy engem a párom tesz beteggé.
2023. márc. 31. 19:13
5/10 anonim válasza:
Hat a szoros kapcsolatban elő emberek karmaja erősen összefügg, ha egy pár, családtag beteg, az a másik karmaja is erősen, szóval lehet benne valami
6/10 Grimfox válasza:
Az könnyen meglehet, hogy a párod beteggé tesz. De akkor sincs kőbe vésve, hogy meghalsz, hogy a párod tanuljon belőle. Eleve az, hogy "tanuljon belőle" egy kicsit fura. A saját életedet te irányítod, a te döntéseid határozzák meg. És a karmád. Nem az, hogy másnak mi tanulnivalója van. Ha te szándékosan teszel azért, hogy ne halj meg azért, mert valaki közelsége betegé tesz, akkor nem fogsz belehalni. Ha úgy ítéled, ez a sorsod, és sodródsz az árral, akkor sem teljesen bizonyos.
7/10 anonim válasza:
Ne aggódj az 1 es illetve a 3. válaszoló majd vállalja a felelősséget ha valami bajod esne....
9/10 Girlll3 válasza:
Ha ez igaz, az gáz. Ha nem, akkor gratulálok, hogy a semmi munkával meg lehet élni.
10/10 anonim válasza:
Te komolyan hiszel ezeknek a látóknak?! Ez egy baromság, ha nem vagy belé szerelmes vagy rosszul érzed magad melette szakíts vele, de nehogy csak azert szakits mert egy lato azt mondta, hogy ő tehet róla, hogy náthás lettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!