Létezik olyan, hogy valaki egyszerűen megérzi/tudja hogy fiatalon fog meghalni?
Én ebben az állapotban vagyok.
Eleve mindig is nagyon féltem a 30-tól, mert sosem volt rendben az életem, most nagyon közel vagyok hozzá és egyre inkább érzem/tudom hogy közeleg a vég. (Amit egyébként annyira nem bánok, mert sokkal jobb lesz úgy nekem, de azért mégis félelmetes)
Ráadásul nagyon sok megmagyarázhatatlan dolog történik mostanában, látom magam körül hogy sok minden hirtelen lezárul…
Mindig is egy paradox érzésem volt, ha arra gondoltam hogy mondjuk 35 éves vagyok. Tudom hogy akkor már nem lehetek itt
Lehetséges hogy valakinek üzen az élet hogy hamarosan vége?
Ráadásul nem egy hozzám hasonlóan személyiségzavaros, rossz sorsú embert láttam, mint én és mind korán meghalt
Ez is olyan mintha előre meg lenne írva a sorsunk
Nem valószínű, hogy ez be fog következni.
De térjünk vissza rá pár év múlva.
Én pont hogy tisztán látom magam.
A depresszió, a szorongás miatt látok tisztán. Ez az élet megköveteli hogy depressziós legyek
Nem tudom jobban elmagyarázni, egyszerűen érzem hogy nem fogok már sokáig élni. Sőt ahogy kozeledem a 30 felé egyre inkább.
Amúgy sem lesz soha normális életem, a betegsegeim miatt nem lehet. Nem latom magam 30-on túl.
A gödör alján vagy ezért olyan tiszta és sok minden lezárul igen,kapcsolatok,érzelmi problémák a kollektív jövőnk is..
Amikor több mint 15 évvel ezelőtt a munkahelyemet otthagyva úgy döntöttem,hogy innentől inkább magamnak fogok dolgozni,mint hogy bejárjak valahová a hazug rendszert fenntartva,akkor sokan azt kérdezték tőlem,hogy na de mi lesz a nyugdíjammal,hogy nem fizetek járulékokat?Én már 20-on éves koromban TUDTAM,hogy addigra már nem lesz nyugdíjrendszer,sőt semmilyen mert beomlik az egész,változik csak megmagyarázni nem tudtam....Ha előre vetítettem magam mindig természetközeli nyugodt életet láttam,ahol nagyon kevés az ember a mostanihoz képest...Ha valaki magába mélyed,sokat van egyedül a depressziótól függetlenül is megérzi a sorsát..
A jó hír viszont az,hogy baromi szép helyre kerülsz és nem egyedül fogsz innen "kilépni"....
Ha valaki magába mélyed,sokat van egyedül a depressziótól függetlenül is megérzi a sorsát..
Tessék szóval te is azon a véleményen vagy mint én, hogy meg lehet érezni a sorsunkat
En nem akarok innen szép helyre kerülni, csak azt akarom hogy vége legyen, mert elegem van. De közben panikolok miatta.
7, én viszont sosem akartam már megélni a 30at sem és úgy érzem nem is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!