Megválaszolhatatlan isteni kérdés?
Mindenki álmodta már azt, hogy a magasból zuhanik és erre ébred fel.
Viszont ez hogy lehetséges, azt érzed, mintha esel le valahonnan nagyon magasból, viszont ez sosem történt meg veled, hogy olyan magasból esel, akkor hogy tudod ezt érezni?
Én értem.
A kérdező úgy gondolta, hogy amikor azt álmodod, hogy zuhansz, akkor honnan tudod, hogy milyen érzés a zuhanás?
"azt érzed, mintha esel le valahonnan nagyon magasból, viszont ez sosem történt meg veled"
. Már hogyne történt volna olyan, hogy valaki magasból esett le? Nagyobb esés is kb. ugyanaz lehet, csak tovább tart.
"De a valóságban ilyen nem történt veled, akkor mégis honnan tudod milyen érzés?"
. Ha veled még sosem volt ilyen, honnan tudod, hogy amit az álmodban érzel, az olyan, mint amilyen a valóságban lenne?
Neked nem volt olyan álmod, hogy másik nemű vagy?
Nekem volt egyszer kétszer, és utána még mondták is, hogy "az nem olyan", "nem tudhatod", de teljesen egyedülálló, semmi addigihoz sem hasonlító érzés volt, nem úgy mint akármilyen másik álomnál, ahol furcsaságokat élsz meg, de a megélésed és tested érzékelíse hasonló, mint ébren. Nem. Ez teljesen más volt. Éreztem a nemi szerv működésének teljesen más egyediségét.
Hirtelen minden értelmet nyert, amit addig és azóta hallottam, olvastam( főleg azóta) a másik nemi szerv érzéséről.
Na hogy válaszoljak is...,
Mert nincs más, csak egység, együttség. Minden kapcsolatban van. Ha nem lenne, nem tudhatnál a létezéséről sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!