Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy magam, amikor...

Miért érzem úgy magam, amikor a párommal vagyok, mintha egy nővel lennék?

Figyelt kérdés
Kicsit fura kérdés, a párom férfi, de úgy érzem magam vele, mintha leszbi lennék (pedig nem akarok az lenni). Létezik olyan, hogy valakinek női lelke van?
2023. márc. 20. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Létezik. Ha nem illetek össze, hagyd el.
2023. márc. 20. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Erről már volt egyszer itt szó(keresem is azt a kérdést, nem találom sajnos), engem is érdeket a téma hogy milyen karmája van egy transzneműnek, de elvileg nem a lelkük ellenkező nemű.

De attól hogy te így érzed az benned van.

2023. márc. 20. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Annyira nőies a párod, vagy mire gondolsz?
2023. márc. 20. 20:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem nőies, inkább olyan puhány. De amikor vele vagyok, meg ránézek, nem érezem úgy, hogy férfi lélek lenne mellettem, akkor meg kizárásos alapon csak női lehet.
2023. márc. 20. 20:36
 5/11 anonim válasza:
100%
Egy exemnél nagyon hasonlóan éreztem. Hihetetlenül nőies volt a viselkedése, olyannak láttam inkább, mint egy legjobb barátnő. Kellemetlennek éltem meg, mert magamat találtam mellette nőietlennek, szinte én voltam kettőnk közül a férfi, pedig én is heteroszexuális vagyok. Előtte és azóta sem találkoztam szerencsére hasonlóval. Betudtam annak, hogy egyszerűen még nem tisztázta magában a nemi identitását, de sosem beszélt erről. Nem akartam feszegetni a témát, ha ő még nem volt erre felkészülve.
2023. márc. 20. 21:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Ahogy észreveszem, nem izgatja egy férfi test, a női igen. Viszont ahogy a barátaival viselkedik néha, amilyen szívélyesen, meg velem amilyen ridegen bánik, abból úgy tűnik, hogy viszont lelkileg a férfiakhoz vonzódik.
2023. márc. 20. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Főleg magaddal van bajod.
2023. márc. 20. 22:00
 8/11 A kérdező kommentje:

7

Kifejtenéd bővebben, hogy hogy gondolod?

2023. márc. 20. 22:04
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

6

Az csak simán azt jelenti, hogy a haverjait szereti, téged meg le se xar. Nem kell hogy női lelke legyen ahhoz, hogy legyenek barátai, téged meg csicskának tartson.

Simán egy rossz kapcsolatban vagy, ennyi az egész. Nem tudom mi köze ennek a női lélekhez. Mert a női lélek alapból puhány? Nem kell melegnek lenni vagy női lelkűnek ahhoz, hogy egy férfi gyenge legyen.

Egy olyan férfi van melletted, aki nem néz semmibe. Hagyd el. Az ezotériát meg hagyd ki ebből.

2023. márc. 21. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

A puhánysága nem jelenti feltétlenül azt, hogy titokban a férfiakhoz vonzódna.

Valóban, vannak nőiesebb típusú lelkek, ők férfiként általában valamilyen művészeti ágban találják meg önmagukat, gyakran pedig spirituális beállítottságúak.

Ha párkapcsolatban élnek, akkor szinte mindig alárendelt szerepet játszanak a másik féllel szemben. Ez nem probléma akkor, ha a nő határozottabb, "férfiasabb" karakter, mert akkor jól kiegészítik egymást. :)

2023. márc. 21. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!