Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a "Titkok Titka"?

Mi a "Titkok Titka"?

Figyelt kérdés

#titok #titkok titka
2023. márc. 20. 16:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10: de lehet szó nélkül csak neked nem lehet.

Lehet normalisan is válaszolni, mert nyilvánvaló, hogy jobbnak akarja érezni magát,mint más, és ezt próbálta kifejezni. De te is tudod, hogy az igazság az ellenkezője. Aki magát csak úgy élből minden info nelkul nas felé helyezi, az pláne eleve alul van. Aki madik felett all az n magát fenyezi alapból,hanem segiteni akar, akár szó nélkül, elismeres igénye nélkül.

2023. márc. 20. 18:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Sajnos most mindenhol nekem válaszolgatsz. Pedig már az egyik kérdés alatt azt mondtad többet nem fogsz. Nem tudom miért látod olyan sötét színben a világot.
2023. márc. 20. 18:04
 13/19 anonim ***** válasza:

Mindenhol? Őőő jol vagy?

Nem a 3-as vagyok.

2023. márc. 20. 18:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja bocs, csak abból gondoltam hogy volt máshol más kérdésnél is aki ékezetek nélkül írt elírásokkal azt hittem te vagy. Amúgy nincs bajom az ékezetek nélküli írással, se az elírásokkal, csak ebből gondoltam máshová is te írtál.
2023. márc. 20. 18:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Rengetegen irnak ekezet nélkül, ha nem dob fel valami opciót a klaviatura
2023. márc. 20. 18:14
 16/19 anonim ***** válasza:

"szerintem azt nem lehet hagyni ha valaki csak úgy benyögi hogy mindenki hülye és senki se tudja mi a szeretet, csak a titkos beavatottak"

Érteni is kell, nem csak felszínesen tudni. Szóval ahogy írtam, hiába "köztudott" ez, egyáltalán nem értik a lényegét az emberek.

2023. márc. 20. 18:14
 17/19 anonim ***** válasza:
az titok
2023. márc. 20. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:
A legtitkosabb dolgok azok, amikről csak egyvalaki tud. Aztán vannak olyan dolgok, amikről senki sem tud, de azt nem lehet titoknak nevezni, mert senkinek a tudatában nem szerepel.
2023. márc. 20. 18:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Az a titkok titka hogy nincsenek fenn tiktokon
2023. márc. 21. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!