Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a "Titkok Titka"?

Mi a "Titkok Titka"?

Figyelt kérdés

#titok #titkok titka
2023. márc. 20. 16:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Én szeretnék megtudni egy titkot, de nem mondja meg az illető, de a gyakorival kapcsolatos.
2023. márc. 20. 16:12
 2/19 anonim ***** válasza:
a titkok titkát ők se tudták
2023. márc. 20. 17:08
 3/19 anonim ***** válasza:
47%

Az h szeretet vagy, és azért vagy itt hogy sötétséget fénnyé alakítsd át.

Ez csak annak érthető, aki befogadó, a titkos tanok így működnek. Szétkürtölhetem ezt a világban, senkit meg sem fog hatni nagyon, pedig a legcsodálatosabb és legszebb dolog ez.

2023. márc. 20. 17:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs titok, csak korlátolt elme.
2023. márc. 20. 17:16
 5/19 anonim ***** válasza:
26%
3-as, már a világ minimum fele ezt vallja, nálad sokkal jobban tudjuk ezt és nemcsak elméletben hanem gyakorlatban is. Ez nem titok hanem köztudomású, most már valami mást kell kitalálnod hogy különleges legyél.
2023. márc. 20. 17:18
 6/19 NTBS ***** válasza:
Örökmozgó, örök élet?
2023. márc. 20. 17:21
 7/19 anonim ***** válasza:

"3-as, már a világ minimum fele ezt vallja, nálad sokkal jobban tudjuk ezt és nemcsak elméletben hanem gyakorlatban is"

Nem úgy tűnik.

"most már valami mást kell kitalálnod hogy különleges legyél."

Én nem vagyok olyan mint te. Én nem akarok "különleges lenni" itt senki szemében sem, nekem erre nincs kényszerem. Megvan az önértékelésem. Elég fura világban élsz, barátom.

2023. márc. 20. 17:46
 8/19 anonim ***** válasza:

3: "titkos tan" eleve elmaradott koncepció. Szegregációt feltételez.

A szeretet elvben mindenkinek nagyon egyszerű, kézenfekvő, de a gyakorlatban mégsem. Ilyen kicsi dolgokban bukik el,mint ahogy a 3-as és az 5-ös támadja egymást. Akkor hogy akartok ti felsőbbrendű beavatott szeretetet. Sehogy.

2023. márc. 20. 17:51
 9/19 anonim ***** válasza:

7 "most már valami mást kell kitalálnod hogy különleges legyél."

kitalálnoD

érted, egyes szám második személy. Nem egyes szám első.

Akkor ezt így önkényesen rám vonatkoztattad mert így jobban tudod magad dicsérgetni? Egy kicsit azért lehetnél kevésbé hazudós.

2023. márc. 20. 17:52
 10/19 anonim ***** válasza:
8 szerintem azt nem lehet hagyni ha valaki csak úgy benyögi hogy mindenki hülye és senki se tudja mi a szeretet, csak a titkos beavatottak, miközben kb évszázadok óta ezt papolják a vallások a spiri meg minden. Az ilyen tévedések ne terjedjenek már hogy ezt csak néhány helikopter tudhatja.
2023. márc. 20. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!