Az h szeretet vagy, és azért vagy itt hogy sötétséget fénnyé alakítsd át.
Ez csak annak érthető, aki befogadó, a titkos tanok így működnek. Szétkürtölhetem ezt a világban, senkit meg sem fog hatni nagyon, pedig a legcsodálatosabb és legszebb dolog ez.
"3-as, már a világ minimum fele ezt vallja, nálad sokkal jobban tudjuk ezt és nemcsak elméletben hanem gyakorlatban is"
Nem úgy tűnik.
"most már valami mást kell kitalálnod hogy különleges legyél."
Én nem vagyok olyan mint te. Én nem akarok "különleges lenni" itt senki szemében sem, nekem erre nincs kényszerem. Megvan az önértékelésem. Elég fura világban élsz, barátom.
3: "titkos tan" eleve elmaradott koncepció. Szegregációt feltételez.
A szeretet elvben mindenkinek nagyon egyszerű, kézenfekvő, de a gyakorlatban mégsem. Ilyen kicsi dolgokban bukik el,mint ahogy a 3-as és az 5-ös támadja egymást. Akkor hogy akartok ti felsőbbrendű beavatott szeretetet. Sehogy.
7 "most már valami mást kell kitalálnod hogy különleges legyél."
kitalálnoD
érted, egyes szám második személy. Nem egyes szám első.
Akkor ezt így önkényesen rám vonatkoztattad mert így jobban tudod magad dicsérgetni? Egy kicsit azért lehetnél kevésbé hazudós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!