Pulóverem bal karján van egy 1999-es felirat, és ha kicsit is máshogy nézzük 666-nak tűnik. Nem baj? egyszer kicsit megijedtem, azt hittem tényleg 666.
Figyelt kérdés
Ez nem számít annak mintha a fenevad bélyegét hordanám?2023. márc. 18. 17:18
2/18 anonim válasza:
De,baj. Mind meg halltok...
Nem értem hogy lehetsz ennyire nyomi
3/18 anonim válasza:
Nagyon unatkozol szombat este?
4/18 anonim válasza:
Ha 666 feliratos vagy ahhoz hasonló ruhákat viselsz akkor a Sátánisták személyesen fognak levadászni.
Jövünk érted, ne aggódj:)
Viccet félretéve dehogy, nincsen semmi jelentősége.
5/18 anonim válasza:
Én jelnek vennem, szerintem vannak jelek
6/18 anonim válasza:
Ezek a számok, szimbólumok direkt az ellenség bevonzására, önazonositására lettek kitalálva. Aki nem tartozik közéjük, annak nincs jelentősége.
7/18 A kérdező kommentje:
Álmom is volt már erről
Egyszer álmomban 6-os számmal álmodtam, Ezután álmomban felkeltem és mondtam anyámnak hogy 6-os számmal álmodtam. Utána igazából felkeltem és elmondtam anyámnak hogy mit álmodtam és az már még egy 6-os
Ez így már 666. Kijött a három hatos.
2023. márc. 18. 20:13
8/18 anonim válasza:
7: Hát ez nem volt olyan jó. Nincs valami érdekesebb, ha már kamu?
9/18 A kérdező kommentje:
Mi kamu?
2023. márc. 18. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!