Asztrális utazást hogyan kellene csinálnom?
Már hosszú ideje próbálkozom az asztrális kivetüléssel. Rengeteg technikát próbáltam, de egyik se sikerült eddig.
Általában hanyatfekszem, becsukom a szemem, és kiűrítem az elmém és csak lélegzem. Próbálkoztam a kötél módszerrel is, de az nem hatásos nálam. Azt is megpróbáltam, hogy mozdulatlanul fekszem és gondolok a testrészeimre, hogy most milyen könnyünek érzem azokat, aztán ólom nehéznek. Azt is, hogy egy adott személyre gondolok, akit szeretnék már jó ideje látni. Egyik sem vált be.
Gyakorlati tippeket kérnék, hogy ezt hogyan kellene csinálni. A legjobb az lenne erre, ha egy komplett gyakorlat sort adna valaki, amivel ezt el lehet érni.
Lehet azzal is probléma van, hogy én nem hiszek a lélek létezésében.
Köszönöm előre is a segítséget!
A csakrák aktivizálását végigcsinálod? Fontos hogy sok, és jóminőségű energiád legyen ( legalább a szívcsakráig feljusson bőven az energia).
Tartózkodj minden szexuális tevékenységtől legalább 100+ napig, mert ott elmegy az energia.
A sötétségben lásd az elképzelt kezeidet, aztán ülj fel az ágyon az elképzelt testeddel, a látást tartsd fent folyamatosan, kezeiddel fogdoss meg tárgyakat vagy a kezeidet, mozgást tartsd fent folyamatosan
Ha segit, halgass közbe meditációs zenéket, ne túl hangosan, de ne is túl halkan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!