Mi az, hogy idézetbalzsam? Vagy idézet balzsam. De az is lehet, hogy idéző. Elsősorban az érdekel, hogy miből áll. Igazi anyag vagy asztrális? Éteri? És ezzel démont idéznek?
"Éles, hegyes tőr a szava,
S édes balzsam az ajaka.
Ilyen az a leányféle!
Mit tegyen az ember véle?"
Ebben van egy idézet balzsam.
Idézet teljesen mas. Az irodalom.
Idézésrol van szo, hogy balzsammal megidézel egy szellemet mondjuk. Mindjart megnézem a konyvben.
Jo szellemeket igy idézhetunk: napokon at jambor életet éljen a magus , hogy megtisztuljon a lelke és lathassa a szellemeket. A bunbanaton kivul a bojt, a virrasztas, és a mindennapos szentelt vizben valo mosakodas is hozzatartozik. Az idézés helye csendes, érintetlen hely legyen. Fustoloszereket és illatos olajokat készitsen elo. Fehér ruhaban kell az idézést csinalni, melyen ne legyen szakadas.
A fold szellemei erdokben, tisztasokon, masok réten, forrasoknal laknak. Magukat a szellemeket tartozkodasi helyukon fusttel, szelid hangon hivhatjuk, igéretekkel.Az idézo legyen allhatatos és ne féljen. A fehéér vaszonnal teritett asztalon friss kenyér, tiszta viz vagy tej. Az idézo meggyujtja a fustolot és akkor megjelnnek majd a szellemek, intha ebédhez hivtak volna oket. Ha félunk gonosz szellemek megjelenésétol, huzzunk kört magunk köré.
Fekete hollo fejét vagd el a kuszob folott, asd el a fejet a kertben és 9 napra ra szép virag no ki belole. Ha teljesen kinyilt, tord le, viseld magadnal és lathatatlan leszel.
2 - "Mindjart megnézem a konyvben."
Van valami varázskönyved? 2 euró volt az E-Bay-en?
3 - "Fekete hollo fejét vagd el a kuszob folott, asd el a fejet a kertben és 9 napra ra szép virag no ki belole. Ha teljesen kinyilt, tord le, viseld magadnal és lathatatlan leszel."
Ilyet javasolni konkrétan bűncselekmény, állatkínzásra buzdítod vele a hozzád hasonló ostoba egyéneket. Ezzel nem szaladsz a rendőrségre?
#3. Kedves Darius-! Köszönöm szépen, hogy ezt megírtad.
Meg tudod írni, hogy mi a könyv címe? Privát üzenetben is jó. Előre is köszönöm!
Abszolút nem vagyok nyitott az állatkínzásra. Nem írtam olyat, hogy azt a részét megcsinálnám.
És szakadj már le innen, ne offolj. Olvasd el a szabályzatot.
Kedves kiiro, ez a Faust konyvbol valo, Spiess-féle. Mivel anyai agon vagyok csak magyar, mas nyelvu forrasbol olvastam. Bocsanat az utolso mondatért, azért irtam bele, hogy hiteles legyen, hosszabban irja, de azt direkt nem részleteztem, hanem inkabb az elso kettot a jo szellemek megidézését és a természeti szellemek részt, amelyek szintén joindulatu szellemek.
Azért én nem probalnam ki a helyedben. Sot nem is biztos, hogy hitelesek ezek a konyvek.
Amugy nagyon szivesen
Köszönöm szépen.
Igen, én is észrevettem, hogy az utolsó mondat már más téma volt. Engem nem zavar, hogy megírtad. (Biztosan van egy kulturális antropológus bénán. Számomra érdekes volt, bár először meglepett.)
Még egyszer köszönöm, rendes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!