Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit lát a harmadik szem?...

Mit lát a harmadik szem? Komolyan kérdezem, és olyanoktól akik komolyan veszik!

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valakinek nyitva van a harmadik szeme. Mit lát? Mire képes? És miben különbözik attól akinek nincs nyitva?

2023. márc. 5. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ûdvözöllek! A szineket, a napfényt egészen màsként érzékeled azt követôen, hogy megnyilik a harmadik szem csakràd. Élesebbek a kontùrok, és minden fényesebb, tisztàbb, valòsàgosabb. Érzékenyebben reagàlsz a fény vàltozàsàra. Mindez pedig csôppet sem véletlen, hiszen valòjàban a hatodik érzéked aktivàlòdott. Az illatokat, a hangokat is erôsebbnek, intenzivebbnek érzed mint koràbban.
2023. márc. 5. 16:27
 2/9 anonim válasza:
100%
Én úgy gondolom hogy a harmadik szemmel a szellemeket láthatod
2023. márc. 5. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia, en 2020ban a covid miatt foglalkoztam meditacioval, 3.szem nyitogatassal. Sztem csak nyiladozhatott, mert ereztem egy kis pulzalast a homlokomban es lattam neha lilaskek szineket + az erzekszervek felerosodeset en is taoasztaltam. De aztan ahogy elmult a karanten idoszak, eltuntek ezek a kulonleges tapasztalasaim, mar nem foglalkozom vele. Pedig lehet kellene, sokkal kiegyensulyozottabb voltam akkoriban lelkileg is.
2023. márc. 5. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
*covid alatt
2023. márc. 5. 22:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Én is kipróbálnám a meditációt. De nincs egy nyugodt helyem. Ahhoz pedig nyugalom kell és csend!
2023. márc. 5. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
A fizikai szemmel az energia azon apró spektrumát látod, ami egyrészt fizikai, másrészt fénytartományú, harmadrészt, ezen belül is csak egy elhanyagolhatóan apró spektrumot, pár hz-től egy másikig. A harmadik szemmel bármit láthatsz ha kigyakorlod. Ismertem olyat, aki csupán egyszerű példáknál is fél tucat olyan energiaáramlást mondott, hogy lát, amit a nem hivatalos ismeretünk sem ismer, és max ősrégi könyvekben van 1-2-re említés. De ismétlem, ez az egyszerű. Én bár nem 3. szemem használom, de azzal is képes vagyok érzékelni. Ez a terület már nem olyan, mint a fizikai test. Nehéz szavakba önteni. A lényeg, hogy amire tekinteni vágysz, annak az energiájára hangolódsz, így tapasztalod. Ha az nem ebben a fizikai téridőben van, akkor nem. Nem számít.
2023. márc. 6. 05:47
 7/9 anonim ***** válasza:
5#, Legyen az elméd a nyugalom és csend kezdőpontja. Én szerettem bulihelyeken meditálni. A tény, hogy 3-5 percenként arrébb kellett mozduljak, olyan zene szólt mellettem, ami enyhén szólva nem nyugodt, mindenki táncolt, kicsit sem zavart, sőt ha olyan volt, még segített is, és nem zavarták meg a folyamatomat.
2023. márc. 6. 05:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Most már még kíváncsibb lettem. Mindenképp próbálgatni fogom.
2023. márc. 6. 11:05
 9/9 anonim ***** válasza:

A Harmadik Szem lényegében a Hatodik Csakra elülső "meghosszabbítása". Minden csakrának vannak meghosszabbításai a test elülső és hátulsó oldalán, a Hatodik Csakrának csak ez az egy van.

Ha nyitott, akkor lehet vele érzékelni és látni az energiákat. A legelején általában egy indigó, vagy kékes-lilás színt lehet látni csukott szemmel, ez a Hatodik Csakrától jön közvetlen. Később több szín vagy forma fog megjelenni, esetleg tényleges képek vagy helyszínek is bevillanhatnak (Általában vagy meditatív állapotban vagy lefekvésnél). A Harmadik Szemmel, ha teljesen nyitott és tiszta képes leszel megmondani mások valós szándékait, tudni fogod ha hazudnak.

Ezen kívül az aura is láthatóvá válik, legelőszőr színek nélkül. Ha fehér háttér előtt kinyújtod a kezed akkor lehet hogy egy nagyon fakó színt már látni fogsz. Illetve ami jó gyakorlásnak ha már nyitott az az hogy teljes sötétségben, ellazult/meditatív állapotban nyújts ki a kezed, lassan mozgasd magad előtt, hajlítsd be az ujjaid, mutass kézjeleket, stb. A körvonalak láthatóak lesznek, egyre erősebb egy idő után. Az elején érdemes mozgatni a kezed vagy a tárgyakat amiket meg akarsz így nézni, mert saját tapasztalataim szerint mozdulatlan dolgokat nehéz kivenni pontosan. Legalábbis a legelején biztosan. De ha mozgásban van akkor sokkal könnyebb észlelni:)

2023. márc. 8. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!