Hogyan nyithatnám fel a harmadik szemem?
Különböző mantrákkal és mágikus erejű szavakkal lehet. Én speciálisan ezzel foglalkozok, ha privátban rám írsz megbeszélhetjük az árat.
A varázsige első sorát bizalom építéseképp megosztom veled, azonban ez nem lesz elegendő a harmadik dimenzió feltárásához
Kaf elg sange huz belbo sinn el hu gafel
A harmadik dimenzió látásához elég a két "sima" szem, remek bizalomépítési stratégia az első üzenetben hazudni.
Szép munka! :)
#4, látom neked már sikerült feltárnod a 3. szemet. És segítségével átláttál a dolgon, a lényeg pont ez lett volna a tanításomnak, együttes erővel átlátjuk a mögöttes tartalmakat, ezáltal feltárjuk a harmadik szem erejét. Így a lecke végére kiderült volna minden.
Azonban a varázsigében is vétettem egy nyílvánvaló hibát, azt nem vetted észre, ehhez még nincs kellő szinten a megfigyelőképessége a mágikus szemednek.
Ha a harmadik szemed erősítésére vágyakoznál, esetleg sharinganra, akkor írj nyugodtan te is privátban, megbeszélünk mindent.
A varázsige első sora pontosan így szól:
De fuo sizn kafh le poon cifur
Legyen egy értelmesebb válasz is így elárulom neked, hogy alapesetben sok gyakorlással és meditációval szokás felnyitni.
Nekem azonban segítettek a felnyitásában nem evilági lények. Szóval vagy teszel a dologért vagy valami kinyitja neked. Persze ahhoz, hogy kinyisák is tenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!