"angel numbers"(?)
Szóval nem nagyon hittem ebben régebb, viszont most eléggé beleástam magam a manifesztálós témába és subliminal-okba. Mégpedig egy emberről lenne szó akit be akarok vonzani.
Mostanában elkezdtem látni mindenhol a 111-et. Ami azt jelenti hogy nagy változások jönnek vagy egy mély párkapcsolat vagy hasonlók. Lehetséges hogy ez arra az emberre vonatkozik?
Kérem csak azok válaszoljanak akik hisznek az ilyenekben.
Köszönöm szépen
Szia:)
Én nemrég tapasztaltam meg az első spirituális ébredésemet, tehát még nagyon sok mindent kell tanulnom, viszont ha adhatok egy tanácsot, akkor az energiaszinted megemelésével kezdd!
Minden energiából áll, beleértve téged is. Hogy sikeresen bemanifesztáld az általad kívánt személyt, először is a saját energetikai frekvenciád (rezgésszinted) kell megemelni, illetve a finomtestben a kundalinit, az ősi spirituális energiádat. A rezgésszinted megemelésére ne görcsölj rá, minden rendben fog menni!:) Példák;
-Törekedj, hogy minél színesebben étkezz (sok tarka zöldség legyen a tányérodon, inkább teljes kiőrlésű pékárukat fogyassz a sima, fehérek helyett, ne nagyon egyél gyorskaját -meki, kfc, pizza stb. – illetve az olajos magvak is jót tesznek neked!)
-Ha kávés vagy, próbálj meg megbarátkozni a teával. Ebből annyi fajta van, biztosan találsz olyat, ami elnyeri a tetszésed:)
-Étkezés előtt áldd meg az ételt (ha elfelejtetted megtenni, teljesen okés, ha evés után teszed meg)
-Rendszeresen mozgasd meg a tested
-Meditálj sokat
-Hallgass magasfrekvenciájú zenéket (minél magasabb hertz, annál szuperebb)
-Próbálj kevesebbet ítélkezni (mindenki teszi, én magam is, hiszen mind emberek vagyunk, viszont amint másokban a jót kezded el keresni, meglátni, hidd el, jobb lesz neked is), és pozitívan gondolkodni. „Ahogy gondolkodsz, úgy rezegsz. Ahogy rezegsz, úgy vonzol.”
-Ne felejts el hálát adni, és kedvesen bánni az emberekkel. (Harry Styles is megmondta: Treat people with kindness!:P)
Így hirtelen ennyi jutott eszembe. Illetve! A 111 nem a nagy változásokat jelzi és nem is a mély párkapcsolatot hozza magával. A 111 arra emlékeztet minket, hogy mindnyájan egyek vagyunk (egy-egy-egy, hát nem gyönyörű?:D), ezért minden amit érzünk, teszünk, mondunk az hozzájárul az egészhez. A 111 még felhívás a cselekvésre is. Légy nyitott, hogy Te legyél a legmagasabb rezgés ott, ahol éppen vagy!:)
Sok sikert, őszintén drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!