Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért lesznek néhányan remeték...

Miért lesznek néhányan remeték, és miért akar annyira sok ember elmenekülni tanyára, vagy egyéb eldugott helyekre?

Figyelt kérdés

Megszakítani a kapcsolatot mindenkivel akkor is simán meglehet tenni, ha az ember marad a lakhelyén. Nem kötelező köszönni az ismerősöknek, át lehet nézni mindenkin. Mit tudnak csinálni? Feljelentenek érte, vagy nem szolgál ki a pénztáros? Vagy esetleg bunkónak gondolnak, pletykálni fognak???

Nincs már az a kiszolgáltatottság, ami régen volt. Nincs rászorulva az ember a másikra.

A társadalom sokkal többet vesz el, mint amennyit ad. Oké, néhány embernek nagyon bejön, és jól működik, de sokaknak nem igazán.

Vagy ez már létező jelenség, és a modern remeték a szigma férfiak, akik nem a társadalmon belül, hanem azon kívül akarnak érvényesülni és a saját útjukat járják a saját szabályaikkal?

2023. márc. 4. 19:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10.: Köszi! Arra gondoltam, az az ötlet jutott most eszembe, hogy vezethetnék róla egy naplót. Melyik napon éppen mi történik velem, hogyan reagálom le a dolgokat, milyen változások történnek, stb.

Kb. 10 éve járok fürdőbe, és a szaunában az emberek néha szóba elegyednek velem. Változó, hogy mikor. Volt olyan, hogy egy nap 3-4 ember is beszélgetni kezdett velem, máskor pedig akár 5-10 alkalommal sem történt semmi. Gondolom a kisugárzástól függ nagyrészt. Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mégis hogyan fog megváltozni az emberek hozzám állása. Például ha egy barátságos ember illedelmesen beszélgetést akar kezdeményezni, de én csak farkasszemet nézek vele, akkor a tetteim beépülhetnek az energetikámba, ami megváltoztathatja a kisugárzásomat, és azáltal befolyással lehet arra, hogy milyen új embereket vonzok magamhoz. Lehet hogy hülyeséget beszélek és/vagy pontatlanul fogalmazok, de remélem átjön mondandóm.

Nem akarok megint regényt írni, túlmagyarázni a dolgokat. Mindenesetre naplót fogok vezetni erről az útról. Aztán ha valakit érdekel, átküldhetem majd, de annyi biztos, hogy nyers lesz és durva. Főképpen magamnak írom, hogy lássam miképpen változom, mire jutok vele. Gondolom egyébként nem 10-ből 6 ember lép ilyen útra, szóval akár még valamennyire érdekes és újszerű is lehet majd ez a naplóféleség. Talán majd 10-20-30 év múlva egy hasonló, újfajta életstílus jön létre, és majd egy írónak beküldhetem az anyagomat, mint "legősibb" feljegyzést, aki éppen a témáról ír egy könyvet... Oké, abba is hagyom az álmodozást, nem akarok túlságosan az idegeitekre menni :D

2023. márc. 5. 20:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes az elgondolásod, tetszik :) Hajrá! Lehet a jövő bestsellere készül majd:)
2023. márc. 5. 22:58
 13/15 A kérdező kommentje:

"Lehet a jövő bestsellere készül majd:)"

Hát az legyen a minimum ;)

2023. márc. 6. 08:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Én beköltöztem faluból városba 20 éve és azóta se ismerek senkit, szóval meg lehet csinálni
2023. márc. 6. 11:59
 15/15 K.O. válasza:

márc. 5. 20:10

nekem ezt a naplot kuldd el legyszi:D

kb en is ugyanezt tapasztalom.. es tok mas neha az emberek hozzam allasa.. pedig bennem ugy nem is tortent ugy nagyon semmi olyan ami hatassal lehetne a kisugarzasomra, pedig direkt figyeltem is, hmm nem tudom, erdekes tleg

2023. márc. 9. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!