Van itt, aki meg tudja "nézni", hogy a csakráim kúp vagy gömb alakúak?
Nem. De mindegy.
Szakrális csakrának is nevezik a második csakrát, ahhoz is lehet kapcsolni.
Persze meg tudom.
De néked is látni kellene, amint ez az igét elmondod:
Gas zur kme le nu bio fze kamuli
ha mondjuk lenne akinlátja és azt mondaná h tölcsér mind, akkor is azt pampognád h gömb alakú.
ha te gömbnek akarod képzelni, akkor képzeld azt és hidd azt. hiába magyaráznak neked.
az iq-t lehet mérni. ennyiből már mindenki megtudja mondani h neked kevés van. azaz mind látjuk h gyenge az iq-d.
A csakraközpontjaid (a fizikai testeden belül) gömb alakúak, a csakratölcséreid a testeden kívül tölcsér alakúak.
Nem tudom, honnan származik az az információd, hogy az utóbbiak lehetnének gömb alakúak, és vannak ilyen mértékű egyéni különbségek, de ha belegondolsz abba, hogy mik a funkcióik az energiatestben, akkor a kúp / tölcsér alak a logikus, a gömb pedig nem lenne az.
#27. Köszönöm szépen a korrekt hozzászólást.
Értem, amit írtál, de úgy tudom, hogy a cél az eggyéválás és akkor minden aura"réteg" (vagy ki hogyan nevezi) is eggyé válik és talán egy csakra lesz (vagy nem tudom pontosan).
És azt olvastam, hogy amíg tölcsér (kúp) alakúak, addig nem működnek megfelelően, de tudom, hogy mi van a köztudatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!