Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Édesapám hirtelen 1én elment....

Édesapám hirtelen 1én elment. Azóta küld jeleket, hol fehér toll pihe, hol az illata, konyhában hangot ad ki, fehér gömb lebeg a szobánál ahol elment. Másnál is volt ilyen?? Éjszaka mindig felébredek többször, nagyon felkavartak a történtek.

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

nem, hallucinációig nem fajultak a dolgok

részvétem

2021. nov. 14. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem küld jelet. Gyászreakció egyik manifesztuma. Én is hallotam hangokat. Pl. csobogó víz, ajtónyikorgás stb. látni semmi ilyent. Oldódik idővel.
2021. nov. 14. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Nálam is ez volt, de aztán leálltam az alkohollal.
2021. nov. 14. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Volt, a legjobb barátom halt meg. Csak ránk jellemző dalok, tárgyak, üzenetek bukkantak fel a legváratlanabb helyeken. Ezt még ráfognám arra, hogy csak a gyász miatt bemesélem, de az egészben van egy csavar. Egy bizonyos állatot nagyon kedvelek, de ezt neki soha nem mondtam és másnak sem. Egyedül a nagypapám tudta, aki rég meghalt. Mielőtt a barátom meghalt, arra gondoltam, hogy ők ketten az öreggel milyen jól kijöttek volna, ha ismerhették volna egymást. Amikor meghalt a barátom, utána többször felcsendült több kedvenc száma is és akkor, azzal együtt megjelent az az állat is (valós, fizikai, fénykép is készült róla). A másik csavar, hogy én nem tudtam az ő kedvenc számainak a címét, előadóját (régi, ritka számok voltak), csak nála, az ő telefonjáról hallgattuk, mégis, random időpontban bedobta az én keresőm, ami életében sosem fordult elő.
2021. nov. 14. 16:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2 és 4 rendes válaszát. Sajnos még nagyon fáj apám elvesztése. Lelkiismeret furdalásom van hogy élünk és ő nincs velünk
2021. nov. 14. 18:39
 6/8 SZücsöm ***** válasza:
Nekem egy barátomat otthagyta a barátnője és vitte a gyereket. Azt mesélte nekem hogy olyan rosszul érezte magát utána hogy azt halucinálta hogy ott vannak vele a szobában. Állítólag se nem ivott se nem szedett be semmit csak nagyon szomorú volt. És állítólag olyan élethű volt a hallucináció mintha tényleg ott lettek volna vele a szobában.
2021. nov. 14. 22:13
 7/8 anonim válasza:

Én komolyan veszem a kérdésed.

Ha jeleket ad, akkor nyugodtan beszélj vele. Nyilván nem válaszol, de rossz nem lehet belőle. Használd ki, de aztán idővel mondogasd neki, hogy tovább kell lépnie. Ha ott marad (ha ott van) lesziv energiával. És állandóan fáradt leszel. Lehet csak elkoszonni aksr

2021. nov. 24. 16:32
 8/8 anonim válasza:
100%
Sajnos nem jelet küld édesapád, csupán a gyász és a hirtelen sokk „játszik” az elméddel. Nagyon sajnálom ami történt, kívánom hogy sikerüljön megküzdened ezzel a helyzettel, és fogadd őszinte részvétem.
2021. dec. 2. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!