Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Angyali védelmet hogyan kell...

Angyali védelmet hogyan kell kérni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 21. 15:26
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
29. Ja, de én olyanokat nem irkálok ki, mert hát azok tényleg baromságok. De tudod.. tudom hogy nem tudod, de el mondom. Mindennek én iszom meg a levét. Ez van. Ez az én büntetésem. Már megszoktam. Mindig én fizetek meg azért, amit mások tesznek, vagy nem tesznek meg. Én nem tehetek róla, h olyanokat irkálnak ki. Sosem kérdeztem ufóról, csillagjegyről meg a többi ökörségről. Sem agykontrollról. Először életemben kértem angyali védelmet, mert okom volt rá.
2023. febr. 22. 14:36
 32/33 A kérdező kommentje:
A legnagyobb tévedés az, mikor a démonűzős filmekben egy kereszttel fenyegetik a démont! Na attól meg én kapok agyfaszt! 😆
2023. febr. 22. 14:55
 33/33 anonim ***** válasza:

Megszólítod az angyalaidat és kérsz tőlük.

Démon nem kilétet fed fel, hanem burtálisan megkínoz, hatalmas terrorba, kábultságba, és félelembe rak. Olyan, mint egy alvásparalízis összekötve egy mentális kínzómesterrel, miközben 3 napja nem aludtál és részeg vagy. Egy ember nem igazán tud démont küldeni csak úgy. Ha valaki azt mondja ezt teszi, az azt se tudja, mi a démon, nem hogy képes legyen rád küldeni BÁRMIT.

2023. aug. 30. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!