11/33 anonim válasza:
Jézus második neve Viktor volt
12/33 A kérdező kommentje:
10. Ez óriási tévedés! Jézus egy spirituális tanító volt, nem pedig Krisztus, és nem az Isten fia! Persze ezt senki sem hiszi el nekem. Jézus magasan fejlett lélek volt, spirituális oktató. Tanította az embereket, ezért Sátán megölette. Egyszer mikor álmomban megtámadtak a démonok, én is Jézust hívtam segítségül! De a démonok kiröhögtek, mert akkor még azt hittem mint az emberek 90 százaléka. Szinte senki nem tudja, de Jézus nem áldozta fel magát! Főleg nem a bűneinkért! Kiröhögtek a démonok, mert ők tudják hogy Jézus valójában ki volt.
2023. febr. 21. 22:15
13/33 A kérdező kommentje:
11. Hagyd már abba. Egyáltalán nem vagy vicces!
2023. febr. 21. 22:16
16/33 anonim válasza:
Csirusz pirusz aszpirusz,
Hogyha beteg vagy, vedd be sürgősen,
Védd meg magad, és az egészséged,
Vigyázz, hogy másoknak se legyél veszélyes.
Az oltás adja meg a védelmet,
Támadó vírusokkal szemben egy véget,
Megakadályozza a bajt és a bajtól,
A betegség miatt ne maradj el a társaktól.
Tartsd magad és másokat is biztonságban,
Az oltás segít, hogy élvezhesd az életet tovább.
17/33 A kérdező kommentje:
15. Igen. Viszont sok démon és a Sátán is Istennek adja ki magát! Teremtőnek kell nevezni, őt kell segítségül hívni de én Mihály arkangyalt hívtam, és megnyugvást adott! " Isten" sok van, de Teremtő csak egy! Jó ha tudjátok.
2023. febr. 22. 10:28
18/33 anonim válasza:
Alapvetően tudom hogy az igazságot írod kérdező, de azért Jézust nem érdemes lekicsinylő megjegyzésekkel illetni. Ő egy nagyon magas szintű lélek, és rendkívül amit az emberiségért önzetlenül tett. Persze, nyilván ha harc van, nem azt hívom segítségül, aki inkább oda tartja a másik arcát is ha megütik.
19/33 anonim válasza:
Jézus Krisztus az Ige megtestesülése, csak ő neve jelent embernek védelmet.
20/33 anonim válasza:
Miért van az, hogy minden komment elolvasása után csökken 5-tel az agysejtjeim száma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!