Nagyon erős vonzalomra milyen spirituális magyarázat van? Megszüntethető?
Figyelt kérdés
Őszinte leszek, nem igazán vagyok spirituális, viszont erre az egészre semmilyen ésszerű magyarázatot nem találok és úgy érzem kezdek megorulni. Volt egy ferfi az eletemben, munka miatt voltunk kapcsolatban, par hetente egyszer talalkoztunk. A legelso talalkozasunk olyan volt, akar egy villamcsapas es azota masra sem tudok gondolni. Objektíven szemlelve nem egy kifejezetten vonzo ferfi, hatalmas korkulonbseg van koztunk es teljesen különböző személyiségek vagyunk. Kellemetlen meg leirni is, de rengetegszer volt olyan, mintha olvasott volna a gondolataimban vagy egyfajta telepatikus kapcsolatban allt volna velem. Tovabba az a tipikus, mintha mindig is ismertem volna erzes is jelen van, leirhatatlan volt a kozeleben lenni. A legrosszabb, ez a brutalis vonzalom. Hónapok ota nem talalkoztunk, de meg mindig folyamatosan ra gondolok, mintha megszallott lennék. Bar nem beszeltunk errol es nem volt kimondva, teljesen kölcsönös volt a dolog, emiatt is tavolodtunk el inkabb a vegere, egyikunk elethelyzete sem adott ahhoz, hogy barmi legyen koztunk.2023. febr. 19. 20:56
1/9 anonim válasza:
Akkor jobb elfelejteni és tovább lépni!
2/9 A kérdező kommentje:
De hat epp ez a problema, nem tudom kiverni a fejemből es nem akar elmulni a vonzalom.
Ettol fuggetlenul reg kileptem az egesz szituaciobol es nem is kivanok visszalepni, abszolut kontroll alatt tartom az erzeseim. Az életem mas területeire kell fokuszalnom, nincs idom/kapacitasom semmifele kapcsolatra, plane nem egy ennyi idos emberrel. Csak szeretnem megerteni vegre ezt az egeszet.
2023. febr. 19. 21:31
3/9 anonim válasza:
Privatban írnám le, mert tul személyes nekem ide kiírni a történetet.
De majdnem ilyen.
5/9 anonim válasza:
Nem fogod teljesen megérteni ebben az életben.
6/9 anonim válasza:
Ikerláng lelkitárs -majd jönnek a szinkronicitások a véletlenek..
Ha dolgotok még összesodor az élet..
7/9 anonim válasza:
A teljesen ellentétes személyiségeknél az erős mágnes a telepatikus kapcsolattal inkább a duálpár,ha teljesen hasonló lenne,mint az ikernél akkor nem lenne ekkora brutális vonzalom..rengeteg ikerbeszámoló van róla,nem is maradnak együtt sokáig,mert senki nem akar önmagával élni...A hatalmas korkülönbség mindkettőnél jellemző olvass utána,de ha az első találkozás előtt 2 héttel nem éreted egyre intenzívebben a napok haladtával,hogy "valami nagyon jelentős dolog fog történni" egyfajta belső öröm és boldogság kíséretével akkor egyik sem az..vélhetően valamelyik korábbi életed szereplője és ezt nem fogod a racionális éneddel megmagyarázni,gondolom leckének szánta a "sors",hogy ráébredj nem lehet mindent kontrollálni..Ki kell égetned magadból azokat az érzelmeket amik hozzá vonzottak,ezek "hiányok" benned az okozza a mágnest...tudatos felismerésekkel elengedéssel,de ehhez közelebbről is meg kell ismerned..ez a rossz hír.. :)
8/9 anonim válasza:
Lehet hogy magához kötött téged szerelmi kötéssel?? Ez miatt érez ilyenkor az áldozat hirtelen vonzódást.
9/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló a helyzetem. Lassan fél éve találkoztam szinten egy nálam jóval idősebb férfival (30+) de azóta se tudom kiverni a fejemből. Fogalmam sincs mit tegyek de ilyen elemi szintű vonzódásra soha életemben nem számítottam és szinte alig beszélgettem vele. Szerintem ő is érezhette amit én mert elköszönésnél szinte lefagyott miután az arcunk összeért. Azóta se tudom kiverni a fejemből. Tanácstalan vagyok. Gyanítom hogy kutyaharapást szőrével lesz a megoldás, másik férfi fogja tudni elfeledtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!