Jobb lenne, ha 3 kívánság lehetne.
Mert nézzük a halhatatlanságot: mit érsz vele, ha pocsék életed van? Meg ha mindig mindenki kihal mellőled?
Végtelen pénz: lehet, hogy beteg vagy, gyorsan leteszed a kanalat...mit érsz a végtelen pénzzel?
De 3 kívánság esetén:
1.Halhatatlanság, és
2.egészség nekem és azoknak, akiket legjobban szeretek.
3.Végtelen pénz ( így már több értelme volna)
#12, 9-es vagyok, ezt írtam: "Történjen az amire gondolok."
Azaz ezt azt is magában foglalná, ha azt akarom, hogy halhatatlan legyek, akkor az leszek, mert az történik amit én akarok.
Nem tudom megérteni azokat az embereket akik halhatatlanságot akarnak...
Soha nem halsz meg, örökké itt kell szenvedned az életbe, nézni ahogy körülötted a fontos emberek megöregszenek, meghalnak és ha nincs pénzed ugyan úgy szenvedés az élet. Ha lecsuknak életfogytiglan jó sokáig ülsz xD
Szuperman képesség képe nekem. Gyorsan eljutok A-ból B-be, erős vagyok, lézerszemmel kinyírhatom aki nem tetszik, nem tudnak megölni semmivel (csak ha megtalálja valaki az egyetlen gyengepontom)
"Történjen az amire gondolok."
Egy csettintésre az lesz amit akarok, akár hallhatatlan akarok lenni, akár szuperman, akármi, ha azt akarom akkor fél percen belül leváltom putyint, vagy felrobbantom a bolygót, kb. ez isteni hatalmat jelent.
Én az időutazást választottam. Mondjuk azon elcsodálkoztam, hogy 30 szavazat nál még senki sem támasztaná fel a családtagját vagy ismerősét.
De az időutazást is csak én választottam még akkor is, ha nem lennék sérthetetlen alatta. Pedig azzal a legtöbb különleges képességet félig-meddig ki lehet váltani.
Halhatatlanság? : Elutazok a jövőbe és belövetem magamat a halhatatlanság vakcinájával, aztán kész.
Végtelen pénz? : Minden lóttószámot előre tudnék, hiszen megnézem a holnapba utazva a mai nyerőszámokat, majd visszatérve megtenném. Vagy csak visszautaznék pár órát és megtenném a nyerőszámokat.
Tökéletes test? : Annak aki képes utazni az időben, ugyan minek az?
Szex bárkivel, bármikor? : Egy időutazónak egy kis találékonysággal ez is simán kivitelezhető.
örökké tartó szerelem?: minek? Ha időt utazhatok, akkor oda megyek, ahol tart még a szerelem.
Teleport bárhová, bármikor?: Egy időutazónak ez alap, hiszen a tér és az idő az egy dolog. Téridő. De ha most Hongkongban szeretnék lenni, akkor visszautaznék pár napot, nyernék pénzt az útra és mára ott is lennék már Hongkong ban.
Gyógyítás kézrátétellel?: Minek gyógyítani kézrátétellel, ha visszautazva a multba megelőzhető a betegség vagy akár mások halála?
családtag, ismerős feltámasztása? : Minek, ha megelőzhető a halála. De ha mindenkép be kell következnie a halálának, akkor is bármikor visszamehetnék a múltba meglátogatni őt.
Egyébként az időutazás szerintem a legkirályabb képesség. Aki tér és idő ura, annak lehetőségei Istenével vetekednek. De még akkor is komoly képesség, ha csak az időt lehetne manipulálni a tér pedig fix maradna a saját testembe kerülnék vissza. Pl,ha visszamennék a ballagásom napjára, akkor annyi idős lennék és ott ballagnék el a többiekkel. De a lottószámokat akkor is tudnám. Nem véletlenűl korlátozzák minden filmben vagy sorozatban. Mondjuk én csak 6 évet mennék vissza maximum az időben, mert nem kockáztatnám, hogy a gyermekeim ne születhessenek meg. Sajnos így viszont nem láthatnám a mamámat. De biztos találnék rá valami kiskaput.
Időutazás, nem tér utazás. Ha visszamész 1 napot az időben, addigra a föld már máshol lesz. Vagyis te az űrben jelennél meg.
Ezt az egyszerű tényt valamiért mindig kihagyják az időutazós filmekből.
Akik a halhatatlanságot választották nem gondolták át elégé hogy az mivel is járna. Maga a halhatatlanság nem jár örök fiatalsággal, egészséggel. 2 évszázad múltán vakon,süketen fogak nélkül működésképtelen mozgásszervekkel szenvednétek örökké.
Egyértelmű hogy ha nincs megtiltva akkor a legjobb kívánság a végtelen kívánság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!