Tapasztalta már valaki a színeknek gyógyító hatását?
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 17:05
1/12 anonim válasza:
Még sosem foglalkoztam ilyesmivel, de ha egy prizmán bontod a fényt, "színhelyesen", akkor az úgy gondolom remekül alkalmas lehet az adott csakrák harmonizálására, ami gyógyító hatású lehet.
De nincs gyakorlati tapasztalatom ezzel.
2/12 anonim válasza:
Maximum hangulatjavító hatása van, úgy hogy gyomorfekély esetén ne ezzel kísérletezz!
3/12 anonim válasza:
Hát ha a piros villódzó fényből kimész a természet színeit nézni, annak igen.
4/12 anonim válasza:
A fehér gyógyító hítású, ezért a legtöbb gyógyszertabletta ilyen szinű.
5/12 anonim válasza:
Minden színnek megvannak a sajátosságai, lehet vele kísérletezni. Emberfüggő is, mert vannak olyanok akik negatívan reagálnak egy-egy színre ha dolgoznak vele. A szürke kivételével az összes többi szín biztonságosan használható, gyógyításra a zöld és a fehér-arany a legalkalmasabb, vagy a fehér ami minden színt tartalmaz.
6/12 anonim válasza:
Csak ellenkező irányból tudom bizonyítani, azaz pl. a narancssárgától nekem megfájdul a fejem.
7/12 anonim válasza:
Engem a narancssárga energetizál és jobb kedvre derít. Az öröm színe, de a sárga is.
8/12 anonim válasza:
Én tapsztalatból mondom hogy a színeknek rendkívüli gyógyító hatása van. viszont követni kell a hozzá tartozó utasításokat. A Pirosnál meg kell állni a sárgánál óvatosan lassítani a zöldnél érdemes menni ha nem akarod hogy ledudáljanak.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2023. febr. 18. 10:35
10/12 anonim válasza:
Van gyógyító erejük persze. De ez személyfüggő is. Például ha valaki a feketében érzi jól magát, számára az lesz a gyógyító szín, nem pedig például a narancs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!