Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Látok hallok dolgokat de ezek inkább látomás szeruek

Fennt voltam az emeleten de amikor mentem le hallottam a pincébe a bátyám hangjat és láttam hogy égett a villany de mire le ertem a konyhába és kerdore vontam azt mondta ő nem volt lenn...

És mire vissza mentem hogy meg nézzem mi van addigra a villany sem égett pedig senki nem volt lenn...

És ez inkább ilyen látomás szeruseg volt

SEGITSETEEEK😫

#Latomas
2023. febr. 11. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Szellem
2023. febr. 11. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Pszichiáter.
2023. febr. 11. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Hintőporral fel volt ütve a kokó.
2023. febr. 11. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Neurológus, pszichiáter vizsgálja az ilyen panaszokat. De sajnos az is lehet, hogy a testvéred "gázlángoz".
2023. febr. 11. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem tuti, hogy nem a pszichiáter csinálta, de azért érdemes lenne felkeresni egyet.
2023. febr. 11. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
És biztos van pincétek?
2023. febr. 11. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha hiszitek ha nem akkor gyerek ként velem is előfordult az ilyen. Még emlékszem most volt páréve. Kint bicigliztem az udvaron és azt hallotam hogy anya szólongat erre bementem és kérdeztem anyát hogy mért hívott azt mondta nem is szólt nekem egy szótsem.... ez töbszőr előfordult velem. De nem képzeltem oda azt hogy égne e bárhol a villany vagy más valami csak hallotam hogy a nevemet mondja de nem is szólt volt olyan hogy félálomba voltam és úgy hallotam hogy szolongat valaki és mondtak mivan alszok haggyál azt hittem a tesom de nem ő volt mert azt mondta aludjálmár ne beszélj 😅 mondtam már aludtam volna de szóltál nekem azt mondta nem szólt alukáljak misztos már álmodtam ...
2023. febr. 11. 23:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy egy emlék annyira erősen és úgy ugrik be, hogy érzékszervekkel valóságosnak érzékeljük, és keverednek a valósággal, ami zavart keltenek. Nincs ebben semmi extra.
2023. febr. 12. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!