Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg beszéltem egy halott...

Tényleg beszéltem egy halott lélekkel? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Újabban be próbálkoztam "lelkekkel" beszélgetni spirit box által. Nem lett belőle semmi. Nem azzal sikerült kapcsolatba lépnem akivel akartam. 6x is megprobaltam. Viszont tegnap nem idéztem meg senkit és semmit. Csak az adott személyre gondoltam, be csuktam a szemem. Szavak jelentek meg. Egy évszám aminek köze volt az adott személynek az egyik eleteben való tevékenységéhez, ami nagyon furcsa volt. Lehet, hogy meg őrültem? Egyáltalán hogy vagyok képes erre? Miután vége lett , hidegek voltak a kezeim de izzadtak is közben, dühös voltam és szomorú majdnem sírtam is.
2023. febr. 3. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
nem
2023. febr. 3. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
Azt, ugye tudod, hogy még ha lehetséges is, még abból sem következik, hogy te tényleg beszéltél egy halott lélekkel?
2023. febr. 3. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Elvonási tüneteid vannak?
2023. febr. 3. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Tegye fel a kezét, aki normálisnak érzi magát! - mondta az ápoló a gondozottaknak :)

Na figyi!

Halott lélek nincs. Lélek az van, -akinek a teste meghal, a lelke nem-, ezzel lehetséges a kapcsolat, de Veled nem ez történt.

Minden emberként megnyilvánult lélek/ szellem/ információs lenyomatot hagy maga után a bolygó kristályrácsában, és ezt az információt némelyek ad hoc/ random módon, némelyek zsigerből, bárkik gyakorlással elérhetik. Veled ez inkább véletlenül történt, ám elképzelhető, hogy felébresztettél egy eleddig szunnyadó képességet, ami akár hasznos is lehet. Viszont ha nem tetszett az élmény, egyelőre inkább hanyagold, tekints rá úgy, mint egy jövőbeli lehetőségre.

Ja, és, hogy felvidítsalak: igen, ebbe bele is lehet őrülni, ha nem tudod honnan való az információ vagy nem tanulod meg elengedni a dolgot. Hogy honnan való, átadtam. Elengedni pedig annyi, mint ignorálni. Megköszönni, tudatosítani és továbblépni, nem agyalni rajta.

2023. febr. 3. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!