A büfögésnek milyen ezoterikus, természetfeletti esetleg a feng shui, vagy hindi, buddhista hiedelemben milyen hatása van a szellemre, lélekre? Akár ha hallgatod, vagy akár, ha te csinálod?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekem valamiért kifejezetten tetszik ez a hang. Szeretek nagyokat büfögni, az sem zavar ha mondjuk a párom csinálja. Valamiért jó hallani. És nem tudom miért. Évek óta már egy évtizede keresem az okát, de nem találom. Hogy nekem ez miért tetszik.
Ugyanúgy ahogy a buddhizmusban a füstőlő például az ő hiedelemvilágukban az éhes szellemeket eteti, vagy az omm hang mint rezgés, megnyugvást kelt. Gondolom a böfögés hangjának, frekvenciájának, testre vagy lélekre gyakorolt hatása is lehet amit nem tudok megfejteni.
Komoly válaszokat várok. Fejtegetésre is kíváncsi vagyok. Az ilyen úgy jönnek ki a démonok meg ilyen hülyeségek nem érdekelnek.
2023. febr. 3. 14:01
14/23 anonim válasza:
Csinos vagy. Queefet is bevállalsz?
15/23 D-Mano válasza:
A böfögés egy olyan hang, ami 1) megkönnyebülést hordoz, jelenít meg 2) az emésztés hangját hordozza (ez a sima kajától kezdve a magasabb rendű információk/ behatások "megemésztésére" is érthető) a megemésztés pedig a behatások befogadását, egyfajta kibékülést jelent a kívülről érkező, először talán zavaró vagy terhelő, inputokkal kapcsolatban 3) egyfajta lazaságot, ellazultságot is megnyilvánít: elengeded magadat egy böfögésnél 4) van pl. a mongoloknál egyfajta torokhang-éneklés, ami az OHM/AUM-mantra kántálásához is hasonlít, és a böfögés hangszíne is közelít ezekhez, ezeknek a hangoknak pl. nagyon meditatív állapotot gerjesztő hatása van.
16/23 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi! Nagyon köszönöm! :)
2023. febr. 3. 23:34
18/23 NTBS válasza:
Felszabadulsz egy belső nyomás alól.
19/23 Közveszélyes Kontár válasza:
oroszlanoknak jobb hangja van
20/23 anonim válasza:
Kaptál már el olyan betegséget, hogy alul-felül jön minden? Ez szerintem nem vallás kérdése, és rendkívül gyengén kapcsolódik bármelyik valláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!