Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A büfögésnek milyen ezoterikus...

A büfögésnek milyen ezoterikus, természetfeletti esetleg a feng shui, vagy hindi, buddhista hiedelemben milyen hatása van a szellemre, lélekre? Akár ha hallgatod, vagy akár, ha te csinálod?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert nekem valamiért kifejezetten tetszik ez a hang. Szeretek nagyokat büfögni, az sem zavar ha mondjuk a párom csinálja. Valamiért jó hallani. És nem tudom miért. Évek óta már egy évtizede keresem az okát, de nem találom. Hogy nekem ez miért tetszik.

Ugyanúgy ahogy a buddhizmusban a füstőlő például az ő hiedelemvilágukban az éhes szellemeket eteti, vagy az omm hang mint rezgés, megnyugvást kelt. Gondolom a böfögés hangjának, frekvenciájának, testre vagy lélekre gyakorolt hatása is lehet amit nem tudok megfejteni.

Komoly válaszokat várok. Fejtegetésre is kíváncsi vagyok. Az ilyen úgy jönnek ki a démonok meg ilyen hülyeségek nem érdekelnek.

2023. febr. 3. 14:01
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Azt meg hozzátenném, hogy szerintem mindenki szereti, mindenkinek jól esik egy kiadós öblös böfögés mondjuk egy finom üdítő, vagy egy kiadós nagy étkezés után. Legyen az 50 kilós szőke plázacica, vagy akár te. Nálam annyi a különbség, hogy én például szeretem meghallgatni ha a másik fél így megkönnyebbül. (abban az esetben ha szimpatikus számomra) És ahogy hangsúlyoztam. Nem értem az okát. Ha én csinálom vagy egy ellenkező nemű akkor tetszik. Ha a saját nememből csinálja valaki vagy egy számomra taszító személy, akkor ugyanúgy nem tetszik, ahogy általában senki másnak.
2023. febr. 3. 14:03
 2/23 anonim ***** válasza:
88%

Te már a fény fia vagy. Beavatottként a cicentológusok adják meg a választ. Hivatkozhatsz majd rám.

Bőáá legyen veled utadon vándor.

2023. febr. 3. 14:43
 3/23 anonim ***** válasza:
45%

Semmilyen.

Egyszerű fizikai megnyilvánulás, mint a pislogás.

2023. febr. 3. 16:57
 4/23 A kérdező kommentje:

Ilyenre gondolok ha valaki nem értené:

https://www.youtube.com/watch?v=2wMMY-G6Dn0

2023. febr. 3. 18:53
 5/23 anonim ***** válasza:
54%

A bőn egy ősi tibeti hitvilág. Mi lehet a szó eredete? Kőrösi Csoma is sejtette a nyelvrokonságot.

[link]

2023. febr. 3. 18:56
 6/23 A kérdező kommentje:

Attól hogy bőn még nem értem hogy köthető a böfögéshez. Tényleg szeretném tudni mi az oka, akár spirituális vagy csakra rezgés stb oka hogy tetszik ha egy lány ilyet csinál vagy jó érzés ha böföghetek. Egyébként a lányok többet böfögnek mert úgyse gondolná senki hogy ők voltak. Csak röhögnek csilingelő hangon utána. Anno kozepiskolaban vagy ezerszer hallottam ilyet pedig jó helyre jártam.

A fiúk max trollkodásból. De ennek akkor is van egy hatása és energiája és nem tudom mi vonzz benne ennyire. Képes vagyok ilyen lány böfögéseket órákig hallgatni esküszöm teljesen lenyugtat. afféle ASMR.

2023. febr. 3. 19:26
 7/23 anonim ***** válasza:
39%
Etimologiailag
2023. febr. 3. 19:43
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
🤯😂😂
2023. febr. 3. 19:44
 9/23 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ez inkább egy pszichológiai vonzódás nálad, mintsem spirituális.

Spirituálisan nincs túl nagy jelentősége, maximum annyi hogy tisztításnál, átkok vagy kötések leszedésénél a test reagálhat büfögéssel a rituálék alatt. De ez is csak egy fizikai reakció, úgy önmagában nem jelent semmit.

2023. febr. 3. 22:17
 10/23 A kérdező kommentje:
Csak ezért kérdezem, hátha valami megmondóember (senki se sértődjön meg ezen) tudja, hogy mit jelenthet, annyi baromságot mondanak meg kitalálnak, hogy hajmeresztő, talán erre is van valami spirituális válaszuk.
2023. febr. 3. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!