Vajon Grimf@x meg Szenge ugyanaz ba személy?
szerintem sokat tud és jól. tapasztalatokat nem ír ugyan, dehát talán pont azért mert bölcsebb nálam.
én másik profillal is voltam. voltak akik privátban zaklattak. de az undorító h így nyíltan zaklasson bárki bárkit is. csak azért mert egyesek nem rejtik el gyáva nyúlként a felhasználó nevüket.
idegesítő h mindenki elrejti a nevét és aztán össze vissza számozgatnak. volt h ebből is sok sok vita lett.
én vállalom ha hülyeségeket írok és kész. időnként én is csak trollkodok, szórakozok. legtöbbször a testvéremmel és olykor a barátaimmal is.
a gyk n kívűl ha beszélgetek ilyesmikről sokan kigúnyolnak vagy csak irigykednek (amúgy pont az ilyesztő élményeimre, ami sztem nem irigylésre méltó)
de én legalább merek.
az h sokan lusták utánna olvasni dolgoknak...sztem örülhettek ha Grimfox leírja s nem kell nektek egy csöpp erőfeszítést sem tennetek.
Mazu, igazad van. Szerintem is Grimfox is meg Szenge is okos, jókat irnak, mondanak.Oké, nem élek vissza azzal, hogy nem anonimok.Csak kérdeztem.
Annyit szeretnék tőlük tanulni.
Köszönöm a válaszokat, én senkit se pontoztam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!