Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon Grimf@x meg Szenge...

Vajon Grimf@x meg Szenge ugyanaz ba személy?

Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
én egyszer sem láttam egy Szengét sem...
2023. jan. 30. 18:37
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Nekem sem rémlik.
2023. jan. 30. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

szerintem sokat tud és jól. tapasztalatokat nem ír ugyan, dehát talán pont azért mert bölcsebb nálam.

én másik profillal is voltam. voltak akik privátban zaklattak. de az undorító h így nyíltan zaklasson bárki bárkit is. csak azért mert egyesek nem rejtik el gyáva nyúlként a felhasználó nevüket.

idegesítő h mindenki elrejti a nevét és aztán össze vissza számozgatnak. volt h ebből is sok sok vita lett.

én vállalom ha hülyeségeket írok és kész. időnként én is csak trollkodok, szórakozok. legtöbbször a testvéremmel és olykor a barátaimmal is.

a gyk n kívűl ha beszélgetek ilyesmikről sokan kigúnyolnak vagy csak irigykednek (amúgy pont az ilyesztő élményeimre, ami sztem nem irigylésre méltó)

de én legalább merek.

az h sokan lusták utánna olvasni dolgoknak...sztem örülhettek ha Grimfox leírja s nem kell nektek egy csöpp erőfeszítést sem tennetek.

2023. jan. 30. 18:44
 14/16 Darius- ***** válasza:
86%
Ne élj vissza azzal, hogy ok nem anonim modon irnak. Megtehetné az ellenkezojét és akkor most nem tudnal irni kérdést rola vagy roluk.
2023. jan. 30. 22:27
 15/16 A kérdező kommentje:

Mazu, igazad van. Szerintem is Grimfox is meg Szenge is okos, jókat irnak, mondanak.Oké, nem élek vissza azzal, hogy nem anonimok.Csak kérdeztem.

Annyit szeretnék tőlük tanulni.

Köszönöm a válaszokat, én senkit se pontoztam le.

2023. jan. 31. 05:03
 16/16 anonim ***** válasza:
csak azért ezt a kérdésedben is megírhattad volna, mert így negatívan hat vissza.
2023. jan. 31. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!