Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » El kellene döntenem, elvállalj...

El kellene döntenem, elvállaljam-e ezt a munkát, milyen jelekre figyeljek az életemben?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy bizonyos jelekre, ha odafigyelünk, az sokban segíti az életünket. Kaptam egy lehetőséget, egy olyan munkát, ami nem fix, hanem jutalékos. Nem tudom, hogy vajon bejön-e majd. Bizakodom, de nem szeretném elkiabálni. Nem tudom egyértelműen eldönteni, de az "egyik énem" azt súgja, hogy ez kitörési lehetőség lesz. (Kérem, hogy csak normális válaszokat írjatok - kösz)
2010. okt. 3. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik cég?
2010. okt. 3. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Jutalékos? Márkételyeim vannak. De netán hírdetésszervezőként akarsz dolgozni, akkor felkell kötni a gatyamadzagott. Azok vagy nagyot kaszálnak, vagy szinte semmit.
2010. okt. 3. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Körülbelül 2 évvel ezelőtt én is pont így éreztem. Végre egy kitörési lehetőség, nekem való szakma. Emberekkel lehetek. Kiélhetem szociális vágyaimat és talán még más módon is segíthetek az embereknek ha egy ilyen jutalékos munkát bevállalok.

Egyszerűen mindent jelnek vettem...

Eredmény: több százezres bukta.

Szerintem ne keress jeleket... Nézd meg a szerződést, ha visszavehetik tőled a jutalékot, felejtsd el, még akkor is ha azt mondják kicsi rá az esély. Ha bármilyen tökét kell hozzá produkálnod, felejtsd el. Ha vállalkozást kell indítanod (és nem vagy már eleve vállakozó), ne is gondold végig....! Hagyd a csudába!

Akiknek ez bejön, azok azok, akik már 20 éve a pályán vannak, mert 20 éve más világ volt. Te nem fogsz tudni önállóan kapcsolatrendszert kiépíteni. (már ha ez a feladat).

De ha csak eladni kell egy boltban és az alapján kapod a jutalékot, mennyit adtál el... az még nem vészes. Főleg ha keresett az adott termék.

2010. okt. 3. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Nehéz eldönteni, mi az amit te akarsz, és mi az amit az Élet Hoz Eléd. Ha érzed, hogy az Élet Hozza, akkor válaszd azt. Ami könnyedén a lábad elé jön. És sokszor a hasunkban a köldök tájon, vagy kicsit lejjebb van olyan csakra, amelyik fájdalomal, vagy ideges reakcióval jót vagy rosszat jelez. Én úgy szoktam kifejezni, hogy azt teszem, ami "cvsinálódik". Vagy azt mondom, ami "mondódik". Szóval, amihez nem kell megerőszakolni magad. Ha úgy tűnik, hogy terelődsz arrafelé, akkor vállald el.
2010. okt. 3. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Voltam már hasonló szituációban. Azt tudom tanácsolni, hogy bármennyire is erős a sikerbe vetett hited, keress mellé egy biztos jövedelmet. Ha pedig bejön a jutalékos munka, csak akkor szánd rá minden idődet.
2010. okt. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!