El kellene döntenem, elvállaljam-e ezt a munkát, milyen jelekre figyeljek az életemben?
Körülbelül 2 évvel ezelőtt én is pont így éreztem. Végre egy kitörési lehetőség, nekem való szakma. Emberekkel lehetek. Kiélhetem szociális vágyaimat és talán még más módon is segíthetek az embereknek ha egy ilyen jutalékos munkát bevállalok.
Egyszerűen mindent jelnek vettem...
Eredmény: több százezres bukta.
Szerintem ne keress jeleket... Nézd meg a szerződést, ha visszavehetik tőled a jutalékot, felejtsd el, még akkor is ha azt mondják kicsi rá az esély. Ha bármilyen tökét kell hozzá produkálnod, felejtsd el. Ha vállalkozást kell indítanod (és nem vagy már eleve vállakozó), ne is gondold végig....! Hagyd a csudába!
Akiknek ez bejön, azok azok, akik már 20 éve a pályán vannak, mert 20 éve más világ volt. Te nem fogsz tudni önállóan kapcsolatrendszert kiépíteni. (már ha ez a feladat).
De ha csak eladni kell egy boltban és az alapján kapod a jutalékot, mennyit adtál el... az még nem vészes. Főleg ha keresett az adott termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!