21/25 A kérdező kommentje:
Gondoltam, ha már erre hivatkoztál tudd, hogy hogyan kell helyesen leírni. :)
Néha egy betű is sokat számít, például nem mindegy hogyha valaki azt mondja, Idd ki a bilit, vagy Vidd ki a bilit. Csak egy v betű a különbség de a jelentéstartalma eléggé eltérő a két mondatnak.
Ettől független köszönöm hogy megosztottad a véleményed a szeretettel kapcsolatosan.
2023. jan. 26. 18:25
22/25 anonim válasza:
Nincs mit. Egyebként nagyon jól reprezentáltad hogy nekem mi a szeretet, mert szüleim is minden apró részletbe belekötöttek. Persze csak törődésből...
Ezt csak azért mert ezoteria kategória es ilyen szempintból erdekes hogy mindig ezt kapom random vadidegen anonim emberektől is...
KARMA IS A BITCH.
23/25 A kérdező kommentje:
#22 a szeretet szerintem független attól, hogy családtagokról vagy idegen emberekről vagy esetleg egymáshoz nem közel álló emberek kapcsolatáról beszélünk. A családtagok is gyűlölhetik, utálhatják egymást, míg egy idegen embertől vagy egy hozzá nem túl közel álló munkatársától, ismerősétől is kaphat az ember szeretet. Az biztos hogy a valódi szeretet az egyre ritkább a mai világban.
2023. jan. 26. 18:43
24/25 anonim válasza:
A legnehezebb helyzetekben is támogató és oda figyelő az ember. Nekem ebben így minden benne van.
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm 24-es a hozzászólásod.
2023. febr. 2. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!