Szeretsz ide tartozni?
2-es, azért ennyire ne nézz le másokat, csak mert kívülről egyszerűnek tűnnek még lehetnek komplex gondolataik. Kívülről mások lehet téged néznek alacsony tudatszintűnek
Ezt most nem kötekedésből mondom
Miért börtön bolygó?
Hallottam már róla N egyszer de sosem magyarázták el.
De nekem mindig is Buddhista és ufologus dolognak tűnt.
Én szeretek ide tartozni, Gaján lenni 😉
Az emberi létnek is megvan a szépsége és a hátránya is.
A hátrányok többségét mondjunk az emberiség magának köszönheti...
Nem hiszem hogy más bolygón sokkal jobb lenne. Ugyanúgy lehet kapzsiság, éhínség és a nagyhatalmak piszkos játékai.
Ha itt mindenben a szrt keressük, hogy mi miért rossz, hogy miért szr az élet S máshol milyen fsza lenne. Leszulethetsz a paradicsom szerű tökéletes világba, lehet bármilyen szép és letisztult. De boldog nem leszel sehol. Mert nem azt értékeled ami van, hanem azt ami lehetne. Legalábbis így gondolom.
#5 pl megoldást talált itt. És nem a szobában ülve a csillagokról ábrándozott, hogy "ohh ha a Kepler-22b-n születtem volna mennyivel jobb lenne de ahelyett ezen a szr sárgömbön kell leelnam szánalmas nyomorult kis életemet!"
Nem ő azt mondta hogy Magyarországon élni szr költöztünk el, gondolom tanult is rá és valamennyire felkészült, hogy elmenjen. De nem ő az egyetlen nyilván, és nem egy a sorakozó akik hiú ábrándokat kergetnek.
Olvasd el Hubbard könyvét, ami a scientológiai egyház alpja, abból kiderül. miért börtönbolygó a Föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!