Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már olyan élményetek,...

Volt már olyan élményetek, hogy állat szellemét érzékeltétek? Mondjuk elvesztett kedvencét? Visszajárhatnak ők is?

Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 09:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok olyan könyvet, videot, bármit ami ilyen témájú megtörtént eseményekről szól?
2023. jan. 10. 09:18
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Igen, a macska tovább kapqrta az ajtót, hogy be akar jönni,, miután már elment :(

Egy allatnak nincs igazán önálló lelke, ill. nem tartós. Max 4 évig tud fennmaradni valami különállóként, utána visszatér a faja közös lelkébe, feloldodik benne.

Ha nagyon erős a kötődés, akkor vissza tud térni a 4 ev alatt egy masik allatban direktben.

Chico Xaviernek volt egy kutyája, ami elpusztult. Az uj kutyája tudta a régi altal megtanult dolgokat. Es igy is viselkedett, úgy reagált mindenben.

Azt hiszem írt róla egy könyvet, nem tudom a címét, biztos nem jelent meg magyarul.

2023. jan. 10. 09:31
 3/12 A kérdező kommentje:

Cicám volt, nagyon erős volt a kötődés. Mikor már láttam, hogy közel a búcsú, többször is kértem, hogy térjen majd vissza, hogy örökre megmaradjon a kapcsolat. Nagyon egymásra voltunk hangolva egyébként, biztos vagyok benne, hogy megértett mindent amit kell, ha ember nyelven nem is beszélt. A telepátia is működött.

De sajnos nem ad semmi jelet. Igaz, csak pár napja ment el. Bár halála éjszakáján elaludtam egy pici időre és arra ébredtem, hogy valami mocorog, mozgolodik a vállamnál,vagy simogat. Első gondolatom az volt, hogy mi a fene volt ez? A macskám mar nem lehet...

De aztán arra gondoltam, biztos túl zilált az elmém a halála miatt és képzelődtem. Szóval ezt az esetet nem merem egyértelmű jelzésnek tekinteni.

2023. jan. 10. 09:54
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Értem, sajnálom, az általam ismert infot leirtam.

2-es

2023. jan. 10. 09:55
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

A lélek nem mindig azonnal tudatosítja magában hogy már nincs a testben, ember is, állat is pár napig még "visszajárhat" (bár állatnál szerintem ez másképp történik) és csak után tud tovább lépni.

Az állat - és most kimondottan a kutyára és macskára gondolok- egy kiemelt lehetőség a léleknek, mert ember mellett megtapasztalhatja azt a szeretetet, azokat az érzelmeket, az önzetlenséget, személyiséggel felruházást, ami ez hihetetlen fejlődés gyorsítás az állati lélek számára, és az ember által felemelve-tanítva a szeretetetre, lehetőséget kaphatnak magasabb fejlődési szintre lépni, és következő életükbe már emberként leszületni.

2023. jan. 10. 10:36
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

3: irtam reszletes tanacsot privatban

2-es

2023. jan. 10. 10:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek, a privátot is :)

Ez is egy kis vigasz nekem.

Szeretnék majd cicát, de most még ez egy bizonytalan időszak.

Talán lesznek olyan lehetőségeim ( külföldi út, stb) olyan elfoglaltságok, célok, amikre nem biztos hogy vinni tudnám a cicust, rábízni meg nem lenne kire. Sajnos ez most egy bizonytalan időszak. Magam sem tudom, mi lesz, így még egy ideig nem alkalmas időszak négylábú családtag befogadására. Meg hát a kis lelkének is idő kell, mire új testben létrejön.

Bár gondolom, ha emberi szintre lépne egyszer, akkor is egy csapatban maradnánk.

Chico Xavier könyvéről még nem hallottam, utána nézek.

2023. jan. 10. 11:35
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Szivesen.

Na. Hova utazunk?

2023. jan. 10. 11:37
 9/12 A kérdező kommentje:

"Gyerkőcnek"

Külföldi szezon munka, amit közös nyaralással zárnánk, ott tölteném a szabimat. Repülő

Út nemtudom, mennyire lenne kellemes egy macskának..

A cicánk, aki meghalt, nem bírta volna ezeket. Nagyon antiszoc cicus volt.

2023. jan. 10. 11:56
 10/12 anonim ***** válasza:
94%

Jó utat! A repülős állatutaztatás az EU-ba (-ból) több millió Ft-os mulatság is lehet... A papírmunka, vakcinázás...

Remélem, minél előbb meglesz az új (régi) cica.

2023. jan. 10. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!