Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csukott szemmel is látok?

Csukott szemmel is látok?

Figyelt kérdés

Időközönként ha becsukom a szemem, akkor is teljesen jól látok. Máshogy, viszont ugyanolyan élesen, mindent meg tudok határozni magam körül. Többször előfordult már, hogy emiatt aludni sem tudtam. Jól működnek a megérzéseim, látomásaim is voltak már, sokszor. Ezzel viszont nem tudok mit kezdeni, irányítani sem tudom. Próbálok belőle kizökkenni, egy idő után sikerülni szokott.

Szerintetek mi lehet ez? Mi váltja ki vagy hogyan tudom irányítani?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2023. jan. 8. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Orbán Viktor a világ ura!
2023. jan. 8. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
ez csak alváskor fordul elő?
2023. jan. 8. 15:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem alszom még, csak készülök aludni, viszont így nem tudok. Minden napszakban volt már, úgy is, ha csak zene hallgatás közben pl. lecsuktam a szemem. Sötétben és világosban is előfordult már, de nyilván esténként gyakoribb, hisz akkor szándékoznék aludni.
2023. jan. 8. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
akkor alvás paralyzis, nem? vagy szivatsz?
2023. jan. 8. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
én csak színes fényeket látok.
2023. jan. 8. 16:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez nem alvásparalízis.
2023. jan. 8. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Gyünnek a ufók.
2023. jan. 8. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

Ez elég ritka gyakorlás nélkül, és nagyon energiaigényes. Több "testben" is tudatos vagy. Érdemes lenne ilyenkor megpróbálni elválni, kigördülni a testedből, vagy csak egy-egy testrészt -pl egy kézfejet- megpróbálni elmozdítani, a fizikai test mozdítása nélkül.

Próbáld ki ilyenkor, befelé néz a testedbe, a szívedet, a tűdődet, a csontjaidat szemléled.

2023. jan. 8. 18:31
 9/10 Grimfox ***** válasza:
100%
Nálam ritkán, de szintén előfordult, ugyanez a jelenség. Ami esetemben érdekes volt, hogy nagyon furcsa szögben láttam. Nem abban a szögben, amerre a szemeim álltak, vagy egyáltalán nézni tudnak, és persze a szemem csukva volt. Tök sötétben is mindent teljesen jól láttam, de minden "üres" volt. Nem voltak színek, se fény-árnyék, mivel eleve sötét volt. Mintha csak a tárgyak körvonalait, és síkjait látnám. Esetemben ha kinyitom a szemem, és szembesülök a sötétséggel, vagy ha túlzottan elkezdem figyelni a jelenséget, akkor megszűnik. Pont tegnap éjszaka történt hasonló, gyengébb jelenség, és amint felfigyeltem rá, elkezdett halványulni. Folytatni akartam, elég erős volt a szándékom, és az "érzésre" figyeltem, de csak 1-2 másodpercre jött vissza. Szerintem ha elkezdesz a légzésedre figyelni, főleg a belégzés szakaszra, hogy mély legyen, akkor a jelenségnek meg kell szűnnie. Ha kinyitod a szemed, és kicsit a belégzésre figyelsz, akkor talán még hatékonyabb.
2023. jan. 8. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
46%

Igen, láthatsz.

Láthatod a csillagokat is csukott szemmel, ha fejjel nekiszaladsz a falnak.

2023. jan. 9. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!