Vettem eurojackpotot, miért nem találtam el 1 számot se?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 21:42
2/16 A kérdező kommentje:
Egy 5+0 is elég, kéne ház, de mire félreteszek 2-3millát vagy 5-el drágább mind xd
2023. jan. 6. 21:59
3/16 anonim válasza:
Mert a karmád gyüjtögeti a találatokat, hogy azt egy csokorban tudja neked átnyujtani. Figyeld csak a 17 623-ik játéknál öledbe hull a rengeteg találat.
4/16 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy mi az oka, hogy el kellett volna találnod, médium vagy, vagy tudod a jövőt formálni?
5/16 anonim válasza:
Tudod, miért hívják SZERENCSEjátéknak? 0
6/16 Koplárovics Béci válasza:
"Vettem eurojackpotot, miért nem találtam el 1 számot se?"
Mert nagyobb az esélye, hogy egyetlen számot sem találsz el, mint annak, hogy akár csak egyet is eltalálj.
"Egy 5+0 is elég, kéne ház, de mire félreteszek 2-3millát vagy 5-el drágább mind xd"
És amíg úgy gondolod, hogy majd a szerencsejáték fogja megoldani az összes gondodat, addig ez jó irányban nem is fog változni.
7/16 anonim válasza:
Szüleim 20 éve játszanak, 50 ezer forintnál még soha nem nyertek többet.
Mi férjemmel 5 éve, folyamatosan 4 számsorral. Soha egy hetet sem hagytunk ki. 10 ezer forintnál még nem nyertünk többet.
A lottó egy olyan játék, amire lehet 60 évet szentelsz és sehol semmi, vagy veszel egyet életed során és milliárdos leszel.
Ne számíts rá, csak add meg neki az esélyt.
8/16 anonim válasza:
Mert a múltkor megfogdostad a csúnyádat, és Isten ezzel büntetett meg.
9/16 anonim válasza:
Mert vannak emberek akiknek a szegénység a karmajuk. Ezért
10/16 anonim válasza:
...mert ha olyan könnyű lenne eltalálni, nem is vettél volna, mert olyan alacsony lenne a nyeremény összege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!