Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Érdekelne ti is halotatok e...

Érdekelne ti is halotatok e arról a relytélyes hangokrol ami 2013 környékén volt nagyon halhato?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem hogy itt kecskeméten soha nem hallottam ilyen relytélyes hangokat ami röl oly annyira beszéltek. De azóta se halottam.

https://www.youtube.com/watch?v=57tvi6rgJho&ab_channel=Lonel..

Linkeltem is videót hogy pontosan miröl beszéltem.

#Magyarország #Relytélyes hangok
2023. jan. 6. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

"For thousands of years

human beings have tried to localize hell. [...] One shouldn't focus on extracting screams and wailing because the cries of pain

of so many millions of individuals together becomes what you have

just heard."

2023. jan. 6. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Én se hallottam soha, még csak hasonlót sem. Annál inkább a vadászgépek hangját. Én is kecskemét környékén lakom.
2023. jan. 6. 15:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is ezért furcsálotam itt vagyok széchenyi város részben de a mentökön és a vadász gépeken soha nem halottam furcsa hangokat pedig volt hogy éjszaka is fülelettem éjszaka de semmi.
2023. jan. 6. 15:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak furcsa égi jelenségben volt részem 2011-ben fényes napal az égen de azóta nem láttam hasonlót.
2023. jan. 6. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!