Ez egy újabb bizonyíték arra hogy a világ nem csak annyi amennyit látunk belőle?
Apám reggel kapott egy sms-t hogy az egyik piacos kollegája meghalt, akivel jóban voltak. Azt mondta apám hogy ma éjjel arról a kollegájáról álmodott hogy beszállt egy kocsiba és elment.
26/n
Szilvi
Attól függ kit kérdezel. Ha pszichiátert, akkor felmerül majd benne a skizofrénia gyanúja, mivel annak az az egyik tünete hogy összefüggéseket látsz.
Ja és saját tapasztalat
Az ilyen almokat mióta lehet természettudomány kategóriába sorolni?
Ez már bőven természetfeletti jelenség. Feltéve ha valóban nem véletlen volt, szerintem sem az egyébként
Ha el akarsz mélyedni a témában, keress rá a holografikus univerzum elméletre. Ijesztően sok jelenségre ad teljesen egyértelmű választ a kvantumok szintjén történő folyamatokról kezdve, a placebo hatáson keresztül a paranormális tevékenységekig.
A valóság teljesen másmilyen mint amit ma gondolunk róla, nagyon kis részét érzékeljük a mai érzékszerveinkkel.
6 én már akkor bontok, ha el tudod magyarázni, mi az a „30 IQ“.
Szerintem te is csak hallottad a nagyoktól, hogy van egy ilyen nevū dolog, és mint kisautóból, ebbõl is akkor vagy menõ, ha nagyobb.
Nem értem, miért lenne.
Egyrészt az illetőnek sok ismerőse lehetett, tehát benne van a pakliban, hogy valaki éppen vele álmodott előző este.
Másrészt apád álmában semmi sem utal egyértelműen arra, hogy az illető meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!