Hisztek abban, hogyha valakiknek tényleg együtt kell lenniük, azok bármi áron és bármennyire idő múlva egymásra találnak? Létezik ilyen? Valakinek sztori esetleg?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 20:01
1/12 anonim válasza:
Nem. Elég körülnéznem a munkahelyemen.
2/12 anonim válasza:
Én reménykedem ebben, de az elsőnek igaza van, körülnézve nem sok esélyt látok erre :/
3/12 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy így van. Jó lenne ha igaz lenne.
De sajnos az előző válaszolokkal egyetértve nem igazán látom rá esélyt. De azért próbálok hinni benne
4/12 anonim válasza:
Létezik, de nem biztos hogy azzal akire te gondolsz.
5/12 anonim válasza:
Van alapja, de csak akkor, ha szellemileg, minden téren fejleszted magad, illetve nem állsz le a kereséssel, nem elégszel meg a középszerûvel.
Ezt tapasztalatból írom.
De ez csak akkor mûködik, ha nem vagy egoista és képes vagy az eddig értelmesnek, szeretônek stb. hitt embereket elengedned.
Nekem ehhez 7 év keresés kellett. Minden téren.
6/12 anonim válasza:
Én nem hiszek ebben hogy eleve el van rendelve hogy neki és neki együtt kell lennie.
Max mi mondjuk rá, de ebből több szenvedés fakad, mint előny.
8/12 anonim válasza:
Én így gondolom. Ez nem azt jelenti, hogy örökre együtt maradtok.
9/12 anonim válasza:
De csak akkor ha az erdei mokusok meg őzikek is segítenek, tudod, mint a Hófehérkében.
10/12 anonim válasza:
Nem. Abban hiszek, hogy vannak, akik összetartoznak, akkor is, ha nincsenek együtt. Ennek pedig elég sokféle oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!