Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akkor most milyen zombi...

Akkor most milyen zombi vírust találtak Szibériába?

Figyelt kérdés
Ez egy baktérium vagy kb lehet készülni hogy hamarosan élő holtak lesznek?
2022. dec. 23. 10:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Ne olvass már ilyen “rejtélyek szigete” stb. nyugger ijesztgetős oldalakat.. se az állami Tv-ket. Itt nyomják ezeket. Találtak igen, de az ott is marad, nem kell fosni.
2022. dec. 23. 10:51
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem ilyesztet meg tudom hogy csak felfúják csak érdekes
2022. dec. 23. 10:57
 3/15 anonim válasza:
95%
Ez egy olyan baktérium ami csak amőbákat tud megfertőzni. Ha találsz egy cikket, olvasd is el. :(
2022. dec. 23. 11:10
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Igen! Holnap hajnala, 28 nappal később az nem csak film.
2022. dec. 23. 11:49
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom milyen cikket olvastál de az higy az olvadó jég alatt vannak vírusok az nem kitaláció. Pont ezeket vizsgálják, de nincs szó semmi apokalipszisről.

Ezek azer zombi vírusok mert igazából most "alszanak" (nem azért mert lerohad rólad a hús). Ha olyan közegbe kerülnek (nem a fagyos jég alatt lesznek) akkor felélednek, ha valamit megfertőzhetnek akkor el is kezdenek szaporodni. Ennyirol van szó. Eddig amiket azonosították csak az amobákra veszélyes, persze nincs kizárva hogy lesz majd olyan ami emberre /állatra is veszélyes lesz.

2022. dec. 23. 15:51
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
Ne várjatok értő olvasást attól akit "Nem ilyesztet meg tudom hogy csak felfúják..."
2022. dec. 23. 16:06
 7/15 anonim válasza:
24%
Amúgy full komoly hogy ilyen baktériumok/vírusok kiolvadnak a jégből. Én a minap például a mélyhűtőből kikászálódni próbáló Yoda mesterre lettem figyelmes.
2022. dec. 23. 18:44
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

Ha kirettegted magad, akkor olvasd el ezt is:

[link]

2022. dec. 23. 19:55
 9/15 anonim ***** válasza:
38%

Azért készíti fel az amerikai járványügyi központ az embereket már évek óta. Mesterséges vírusokról, néma fegyverekről meg nem is hallottál.

https://www.youtube.com/shorts/4ZJdOtWuzcA

https://www.youtube.com/watch?v=m1NnJ-85mTU

2022. dec. 24. 00:41
 10/15 anonim ***** válasza:
72%
Te el is olvasod az egész cikket vagy csak a címét? XD
2022. dec. 24. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!