INGÁT minden kérdés előtt megtisztítjátok? Hogyan kell úgy megtisztítani, hogy garantáltan megtisztuljon az előző energiáktól?
Mivel a személyes ingád, szerintem nem kell megtisztítani!
Másnak meg soha ne engedd, hogy megfogja!!
Az nagyobb kérdés hogy tényleg mutatja az igent meg a nem-et?
Engem a nagymamám vitt bele ebbe és folyton ingázott, sosem hittem neki.
5: IGEN, EGYÉRTELMŰEN MUTATJA!
Pl. legutóbb kerestem valami holmimat és sehol sem találtam.
Az ingát kérdeztem meg végül és ott jelezte ki nekem, ahol már többször is néztem, de mégse láttam és nem hittem el, de végül tényleg csak ott volt, amikor mindent újra szétszedtem, az egyik kis dobozban benne, szóval nekem egyértelműen bizonyított!
És ez csak egy példa volt, de más kérdéseknél is hasznosnak bizonyult már.
Pl. akartam rendelni egy felsőt, megkérdeztem az ingát, hogy megvegyem-e most, a válasza nem volt. Fájó szívvel lemondtam róla. Erre 1 hét múlva leakciózták! Butaság lett volna hamarabb megvenni, így olcsóbban megszerezhetővé vált, tehát megint bejött.
Az inga egy eszköz és a tudatalattid meg a kollektív tudatos információkat képzi le, tehát tulajdonképp azt, amit egyébként tudnál, ha tudnál..!
Én nem szoktam tisztítani, de füstölő füstjével megoldható a dolog.
De az inga csupán egy eszköz, ami valójában azt az információt közvetíti, ami hagyomány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!