Egyiptomban a csapvizet egyszerű vízszűrő kancsó eredményesen megtisztítja, vagy arra komolyabb berendezés kell?
Persze, hogy használható, hogy azzal a vízzel fertőtleníts utána.
Grat, ha erre nem sikerült a használati útmutatóból rájönnöd.
Kimásolom akkor neked:
"Ivóvíz fertőtlenítésére: 10 literenként 2 tablettát kell feloldani a fertőzött vízben, időnként össze kell keverni és legalább 2 óra időtartamig állni hagyni. Ennek eltelte után a víz fogyasztható!"
A Neomgnol a viz fertőtlenitésére jó és abban a vízben moshatod meg a szőlőt vagy a paradicsomot stb.A tuti ha fel tudod forralni a vizet,vagy vásárolsz
palackos vizet,/legjobb a Baraka /Én pl ha szőlőt veszek háromszor lescserélem rajta a vizet öt percenként és soha nem volt gond,De lehet
az én bélésem már hozzászokott.
Hát én 1 évet dolgoztam ott, mi csak palackos vizet ittunk.
Talán ez az aktív szenes szűrős víztisztító berendezés jó lenne, szerintem a kancsó kevés.
Kíváncsi lennék, hogy valaki próbálta-e már a tisztítást ? Mi lett az eredmény ?
Inkább csak palackos vizet igyál !
( És folyamatosan igyad, mindig legyen nálad egy palack.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!