Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért lehetett?

Miért lehetett?

Figyelt kérdés

Osszevesztunk egy illetővel. Vagyis szakítottunk.

Lassan 3hete nem beszélünk. Egyszer hallottam az autóba azt a dalt amit ő küldött nekem.

Ez egy jel lehet, hogy írjak rá? Nem rádióba szólt, hanem valaki azt hallgatta..

Egyből gondoltam rá..

2022. dec. 20. 12:51
 1/2 Grimfox ***** válasza:
100%
Ez annak a jele, hogy még nem vagy túl rajta, és nagyon sok dologról őrá asszociálsz. Nem egy külső jel, ami ösztönöz, hanem belső késztetés, ami a hiányából fakad. Keresed az ürügyeket, hogy újra közeledhess. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szabad újra közeledned, mert csak beképzeled. Egyszerűen csak nincs összefüggés. Nincs jel. Rajtad múlik.
2022. dec. 20. 13:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne ez határozza meg hogy írsz e neki!

Másrészt ismerek olyat aki írt az exének, hogy nem kezdenék e újra és az exe feljelentette zaklatásért, úgy hogy a 2 üzeneten túl hamisított még 3-at.

A bíró mondta hogy 1 üzenet is zaklatás és megbüntették.

Szóval csak óvatosan a békülős üzenetekkel...

2022. dec. 24. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!