Miért lehetett?
Figyelt kérdés
Osszevesztunk egy illetővel. Vagyis szakítottunk.
Lassan 3hete nem beszélünk. Egyszer hallottam az autóba azt a dalt amit ő küldött nekem.
Ez egy jel lehet, hogy írjak rá? Nem rádióba szólt, hanem valaki azt hallgatta..
Egyből gondoltam rá..
2022. dec. 20. 12:51
1/2 Grimfox válasza:
Ez annak a jele, hogy még nem vagy túl rajta, és nagyon sok dologról őrá asszociálsz. Nem egy külső jel, ami ösztönöz, hanem belső késztetés, ami a hiányából fakad. Keresed az ürügyeket, hogy újra közeledhess. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szabad újra közeledned, mert csak beképzeled. Egyszerűen csak nincs összefüggés. Nincs jel. Rajtad múlik.
2/2 anonim válasza:
Ne ez határozza meg hogy írsz e neki!
Másrészt ismerek olyat aki írt az exének, hogy nem kezdenék e újra és az exe feljelentette zaklatásért, úgy hogy a 2 üzeneten túl hamisított még 3-at.
A bíró mondta hogy 1 üzenet is zaklatás és megbüntették.
Szóval csak óvatosan a békülős üzenetekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!