Érdekes, a poénkodó értelmetlen válaszolókat felpontozták. A gondolkodó válaszolókat pedig lepontozták. Nem értem miért!
2022. dec. 16. 22:47
32/37 anonim válasza:
Habár szerintem tudom hogy miért! Senki sem akar tudomást venni a nyers valóságról. Ezt már többször is tapasztaltam! Mindenkinek csak a rózsaszín és édes vattacukor kell! Felőlem azzal ámítsátok magatokat, amivel csak akarjátok. Hitessétek csak el magatokkal hogy minden rendben lesz! Senki nem akar semmilyen felelősséget vállalni! Szánalmasak!
2022. dec. 16. 23:09
33/37 Darius- válasza:
Ezeket nem tudja az ember megallitani: gamma-kitorés, meteor, ozonréteg pusztulasa, netan fekete lyuk, napkitorés, majd sok milliard év mulva megduzzad és a bolygokat elnyeli, ha addig nem torténik valami.
Éppen ezért folosleges panikolni. Inkabb ne panikolj, mint igen. Miért ? Leirtam a legelején. És ha nem kovetkeznek be hamar, ami valoszinubb nem romboljuk az idegrendszerunket, stresszelunk . Szoval én nem félek, ha meghalunk, akkor meghalunk. A maya naptar vilagvégével is befuccsoltak és a Nostradamus-al 2000-ben.
2022. dec. 17. 00:28
34/37 anonim válasza:
Hát, az ózonréteget mi pusztítjuk. Nem ezzel a céllal, de mindenki beadta a közösbe a maga fluorját, vagy mit. Pánikolni nem kell, viszont annak ellentéte, és szintén pánik, amikor valaki nem meri bevallani, hogy baj van, és ennek az ő társadalma az oka. Ez is teljesen érthető egyébként, túl nagy feladat, kb. lehetetlen. Ha én nem használok hűtőt, azzal nem mentem meg az ózonréteget. Pedig tönkre együtt és egyenként sikerült tenni.
2022. dec. 17. 09:35
35/37 anonim válasza:
Ha meg kell halni, akkor meg kell. Engem sem érdekel. Az Isten meg ha azt akarja, akkor úgyis feltámaszt majd. Én rá bízom az életemet. Ő is vágyik arra hogy a tiszta szívű embereket feltámassza. Ha meg nem érdemlem meg, akkor az sem baj.
2022. dec. 17. 15:47
36/37 anonim válasza:
A hét pohár
És láték a mennyben hét angyalt, akinél vala a hét utolsó csapás; mert az által teljesedett be az Istennek haragja... (Jel 15, 1) És hallék nagy szózatot a templomból, amely mondja vala a hét angyalnak: Menjetek el és töltsétek ki a földre az Isten haragjának hét poharát. (Jel. 16,1)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!