Mi fog történni velünk a halál után?
Ezen sokat gondolkodtam az utóbbi időben. Mi fog történni velünk a fizikai halálunk után? Vár ránk egyáltalán valami,hisz ha úgy vesszük soha nem semmisülünk meg. Ha úgy vesszük, a lélek azaz mi igazán érdekes jelenségek vagyunk szerintem. Nem tudni,hogy hogyan jöttünk létre a születés előtt,azt viszont igen,hogy egy adott ideig a fizikai test korlátai közé vagyunk zárva és mikor elérkezik az idő elhagyjuk a fizikai testünket. De mi történik az után?
Egyáltalán hihetünk ezen a téren a Bibliának?
Nem tudom.Viszont számomra szív melengető a gondolat,hogy egyszer talán találkozhatok majd a rég eltávozott rokonokkal,barátokkal….
Ti mit gondoltok?
Túl egy infarktuson, azt hiszem ha nem is sok de egy nüansznyi rálátásom van a dologra.
Valami van a test halála után.
Nem tudom megfogalmazni, de van.
Szerintem olyan érzés lesz a testem halála után, mint álmomban. Ott is "csak" lélekben vagyok jelen, a testemet az ágyban hagyom aludni.
Gyakorlatilag nem ugyanaz a kettő?
11
Arra van rálátásod hogy milyen 1 infarktuson átesni. (feltételezem rossz)
A testi halálon még nem estél át,(klinikai halál nem egyenlő a testi halállal) tehát hogy azután mi van arra nem is lehet rálátásod.
Nem a haláltól kell félni, hanem az odavezető út nem mindegy.
A halálnál nincs múlt, nincs jelen, és nincs jövő.
Olyan lesz mintha megse születtél volna.
Azèrt linket másoltam,mert erre inkább nem válaszolnèk 8-10 mondatban.Ès nem is èn válaszolok,egy orvos több èvtizedes megfigyelèsei, spirituális dolgokat fèlretève.
Igen, hiszem,hogy van mennyország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!