Hisztek az ilyesmi rossz energiákban?
Nevelőapám valami magánakcióban csináltatott egy grafit portét a fiamról meg rólam fényképről. Én szinte hibátlan vagyok, a fiam viszont nem lett a legjobb - hát na, én mindig mondtam, hogy lerajzolni sem lehet annyira szép, úgy néz ki igazam lett xD na de minden elfogultságot félretéve - majd sok javíttatás után lemondta és kész, nem fizette ki.
Én mint aki szintén készítek hasonló dolgokat - portrékat is csak nem rajzolok - valahogy úgy érzem, hogy az ezzel járó negatív impulzus rám/ránk száll és nem arra, aki nem értékelve a munkát lemondta, hiszen a mi arcunkat ismeri a művész, a mi arcunkkal dolgozott sokat, valahogy 1-1 negatívabb eszméletlen sokat variáló ügyfél mellett - nem pont az alkotás tekintetében, hanem pl fizetés/posta - bennem is a portrén szereplők keltettek rossz érzéseket és töröltem is róluk mindig mindent a gépemről, hogy többet ne is lássam őket.
A nevelőapám meg olyan nemtörődöm ember aki igazából soha nem értékelt semmilyen művészetet, őszintén nem is tudom, hogy pont neki hogy jutott eszébe ilyesmi, és ő úgy tekint rajzokra-festményekre-bármire ami alkotás, hogy az nem érték és munka és idő csak pár perces szórakozás.
Végeredményben megkerestem az alkotót és megvettem tőle, bár nem jött jókor a kiadás, de egyrészt nekem tetszik, másrészt én értékelem a művészetet, harmadrészt pedig nem akarok ezzel is rossz dolgokat bevonzani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!